Nettverksmøte for psykisk helse- og rusfeltet i Nordmøre og Romsdal

Statsforvaltaren, i samarbeid med Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helse (NAPHA) og Kompetansesenter for rusfeltet (KORUS) vil invitera til eit nettverksmøte om utvikling av kommunale rus- og psykisk heilsetenestar i kommunen.

Nettverksmøtet er ei vidareføring av møtet i Hustadvika 7. september 2023 og blir gjennomført som eit tiltak for å bidra til styrking og oppfølging av det kommunale psykisk helse og rusarbeidet, der understøytting av lokal tenesteutvikling står sentralt.

For byane Kristiansund, Molde og Ålesund vert det arrangert eiga samling: https://www.deltager.no/statsforvalteren/arrangement/eventsetup.aspx?id=469530

Målgruppe: Samlinga er for tilsette i kommunane utanom Kristiansund og Molde og som har ansvar for og jobbar med menneske med psykiske lidingar og rusutfordringar. Tilsette i NAV er også i målgruppa. Leiarar blir oppmoda til å delta. Det er i tillegg ønskjeleg med deltaking av erfaringsmedarbeidarar og brukarrepresentantar. Kommunane står sjølvsagt fritt til også å kunna stilla med andre medarbeidarar, som kommunen meiner kan vera aktuelle.

Økonomi: Samlinga er gratis og inneheld «dagpakke» beståande av kaffi/te og enkel lunsj.

Påmelding:  Det er elektronisk bindande påmelding innan 11.09.2024.  Registreringsskjema finn du på denne sida.  Spørsmål om påmelding rettast til [email protected] eller telefon 71 25 85 11.  

Stadfesting: Deltakinga blir stadfesta direkte til e-post etter påmelding. Får du ikkje stadfesting er du ikkje påmeldt. Sjekk om du har fylt ut alle felt og riktig e-postadresse.  




 

Registreringsskjema

Verksemd / Virksomhet
 *
Eining / Enhet
 *
Stilling
 *
Fornamn / Fornavn
 *
Etternamn / Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Klasse/Kategori
 *
Annet / Allergi / Behov
 *