Nettverksmøte for psykisk helse- og rusfeltet for kommunane på Sunnmøre

For byane Kristiansund, Molde og Ålesund vert det arrangert eiga samling: https://www.deltager.no/statsforvalteren/arrangement/eventsetup.aspx?id=469530

Målgruppe: Samlinga er for tilsette i kommunane utanom Ålesund og som har ansvar for og jobbar med menneske med psykiske lidingar og rusutfordringar.  som har ansvar for og jobbar med menneske med psykiske lidingar og rusutfordringar. Tilsette i NAV er også i målgruppa. Leiarar blir oppmoda til å delta. Det er i tillegg ønskjeleg med deltaking av erfaringsmedarbeidarar og brukarrepresentantar. Kommunane står sjølvsagt fritt til også å kunna stilla med andre medarbeidarar, som kommunen meiner kan vera aktuelle.

Økonomi: Samlinga er gratis og inneheld «dagpakke» beståande av kaffi/te og enkel lunsj.

Påmelding:  Det er elektronisk bindande påmelding innan 18.09.2024.  Registreringsskjema finn du på denne sida.  Spørsmål om påmelding rettast til [email protected] eller telefon 71 25 85 11.  

Stadfesting: Deltakinga blir stadfesta direkte til e-post etter påmelding. Får du ikkje stadfesting er du ikkje påmeldt. Sjekk om du har fylt ut alle felt og riktig e-postadresse.  




 

Registreringsskjema

Verksemd / Virksomhet
 *
Eining / Enhet
 *
Stilling
 *
Fornamn / Fornavn
 *
Etternamn / Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Klasse/Kategori
 *
Annet / Allergi / Behov
 *