3Shape Training Tools, TRIOS Engagement Apps


Bli med på dette GRATIS lunsj-webinaret onsdag 29.mai kl 12:00 - 13:00!


Proteket Academy i samarbeid med Straumann og 3Shape Nordics inviterer hele tannhelseteamet  til en utfyllende gjennomgang i generell bruk av Trios intraoral skanner på din klinikk. 

Målgruppe: deg som trenger innføring i Trios Basic eller ønsker å bli superbruker på din klinikk


Webinaret holdes på engelsk.


Mateen Aslam

Product Spesialist/Trainer 

3Shape

Gir veiledning og opplæring for å utvikle tannleger til å oppnå optimale resultater i sin digitale arbeidsflyt og navigere dem gjennom det stadig utviklende landskapet i digital tannbehandlingKursinformasjon:


I dette webinaret vil du få kunnskap om hvordan 3Shapes unike selvlærende verktøy kan hjelpe deg å forbedre dine ferdigheter innen digital tannbehandling med Trios.

Vi vil også gå gjennom «Engagement Apps», «TRIOS Patient Monitoring» og «Smile Design», slik at du kan ta i bruk disse programmene til din fordel og tilby dine pasienter moderne, trygg og forutsigbar digital behandling. Påmeldingslink sendes dagen før til mailadresse som oppgis ved påmelding.


Webinaret blir IKKE tatt opp og ettersendt.


OBS! Deltagelse på disse webinarene fører ikke automatisk til at du kan bli superbruker, men for å bli superbruker kreves det kompetanse som blir gjennomgått i webinarene.


Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon

Navigated to Våre ressurser er dine ressurser