LEARN 2 SKI
Påmelding
Smalahovetreff

Tid: lørdag 27. oktober

Sted: Heimsjyen Resturant på Inndyr i Gildeskål kommune (www.heimsjyen.no)

 

Ølbryggere fra nær og fjernt ønskes hjertelig velkommen uansett om du er aspirant og nysgjerrig på hjemmebrygging, eller har grå hår fra mange års engstelse rundt gjærstartere.

 

Program For Dagen

13.00 Foredrag «Modeller for kommersiell brygging i småskala»

Her blir det presentert alternative veier til kommersialisering av lokalprodusert kortreist håndverksøl.

 

14.30: Lunsj

Kokkene bak prosjektet Smak av Salten byr på lunsj

 

15.30: Foredrag «Evaluering av øl»

Her skal vi lære oss grunnleggende prinsipper i evaluering av eget øl for å bedre kunne vurdere kvaliteten på hjemmebrygget øl.  Det vil bli anledning å ta med eget øl som vi smaker på i lag og får vurdert.

 

19.00: Middag og publikumsfavoritt

Vi smaker på konkurransebryggene og spiser sauhode. Utpå kvelden kårer vi det beste smalahoveøllet.


Deltageravgiften

For 250 kr får deltagerne nyte god mat i godt lag, og samtidig utvide sine horisonter med ny kunnskap og nye bekjentskaper. Påmelding skjer gjennom registrering og betaling på www.deltager.no. Grunnet forhåndsbestilling av bespisning er påmeldingen bindende. Påmeldingsfrist 15. oktober.

 

Foredragene

Øldommer Lars Støre Gullichsen, tidligere styremedlem i Norbrygg og initiativtager bak Juleølkonkurransen på Tautra, har takket ja til å komme og dele med seg av sin lange erfaring.

 

Publikumsfavoritt

Dersom du mener du har et hjemmelaget øl som er som skapt for et smalahovetreff håper vi du samtidig melder deg på denne høyst uformelle konkurransen. Eneste kriterium det tas stilling til er at det skal smake godt til Sauhode!  For å sikre nok smaksprøver til publikum må deltagerne stille med ca 10l øl enten på Corneliusfat eller standard 0,33l flasker, men man må gjerne ta med mer….  Det må ikke være etiketter eller andre kjennetegn på fat eller flasker. Vinneren kåres ved at publikum stemmer på sin favoritt etter middagen. Har du et øl du vil delta med sender du en e-mail til [email protected].

 

Ola B. Skarland fra Petit deltar på treffet og har utlovet premier i form av gavekort på henholdsvis 1500, 1000 & 500 kr til de tre ølene med flest stemmer. For dem som ønsker å bestille malt eller bryggeriutstyr er dette en flott anledning å få Ola til å ta med varene nordover (se www.petit-agentur.no for nærmere info).

 

Overnatting

For tilreisende har vi holdt av alle soverommene på Fjordbua (www.fjordbua.no) og på Heimsjyen (vi ordner skyss til Fjordbua). Hvis vi kan være behjelpelig med booking av ett- eller tomannsrom, send da en e-mail til [email protected]

 

Spørsmålene

Lurer du på noe er det bare å sende en e-mail til [email protected].

Sted: Inndyr
Startdato: 27.10.2012 13:00
Påmeldingsfrist: 22.10.2012 23:00

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Kontaktperson for arrangementet

Johan Johansen
Tel: 95732132

Teknisk support for påmeldings- og betalingsløsningen: [email protected]

Velkommen skal du være!

Learn2 Gruppen AS © 2014