www.deltager.no- en påmeldings- og betalingstjeneste for arrangører og deltagere

Hva er www.deltager.no?
www.deltager.no er en tjeneste som benyttes av både arrangører og deltagere. Som arrangør kan du registrere ditt lag/din forening og opprette arrangementer, og deltagere kan registrere seg og betale påmelding. Som arrangør kan du hente ut deltagerlister og betalingsinformasjon til bruk for avstemming og regnskap. Tjenesten vil redusere dine portoutgifter og arbeid/kostnader med administrasjon, oppfølging og regnskapsføring.

Du kan også sende meldinger til dine deltagere, slik at du får gitt ut informasjon om ditt arrangement på en enkel måte.

Hvem kan benytte www.deltager.no?
Du trenger ikke være kunde av DNB for å benytte www.deltager.no. Du trenger kun en norsk bankkonto i en norsk bank. Lag, foreninger og enkeltpersoner som tilbyr arrangementer innenfor rammene av til enhver tid gjeldende norsk lovgivning, kan registrere seg som arrangører. Typiske arrangementer kan være idrettskonkurranser, turneringer, turer, selskaper, etc.. Personer som ønsker å delta på de publiserte arrangementene, kan registrere seg som deltager. Personene trenger ikke selv å være deltager for å gjøre en registrering. Det er for eksempel mulig for foresatte å melde på sine barn til "fotballcupen", "musikkorpsstevne", el. lignende arrangementer.

Hvem tilbyr www.deltager.no?
Tjenesten tilbys, utvikles og driftes av Deltager AS.

Hva koster det å benytte www.deltager.no?
Som arrangør betaler du følgende for å benytte tjenesten:
Etableringskostnad: 0,-
Årlig abonnementsavgift: 0,-
Det beregnes en fast kostnad og en transaksjonsavgift pr. påmeldte deltager. Den faste kostnaden er 8,- eks. mva og transaksjonsavgiften er 3%. Eksempel: Det koster 400,- for en person å delta på et arrangementet. Kostnaden for arrangør blir da 20,- pr. påmeldte ager (22,- inkl. mva). Prisen inkluderer bruk av tjenesten og betalingsformidlingsgebyrer. Beløpet trekkes fra ved overføring av oppgjør til arrangørens konto.
Deltagere betaler ingen avgift for å benytte påmeldingstjenesten.

Oppgjør og avstemming
Arrangøren kan via sine innloggede sider få tilgang til deltagerlister, oversikt over hvem som har betalt, hva som er godskrevet konto og avstemmingsoversikter slik som f.eks. hvilke deltagere som inngår i en innbetaling til arrangørens konto.

Ubetaling til arrangør skjer ukentlig, på mandager/tirsdager. Avhengig av kortselskapets oppgjørsrutiner, kan det ta 1-3 uker før en påmeldingsavgift kommer inn på arrangørens konto.

Sikkerhet
Betaling på deltager.no skjer med Netaxept. Netaxept benytter krypteringsteknologi som sikrer at ingen kan "lytte av" data som registreres som betalinger. DNB og Netaxept garanterer også at du får oppgjør, da det ligger en rekke kontroller i systemet for å hindre svindel. Deltagerne er også sikret ved at DNB/Netaxept ikke oppgir noen data om kredittkortet til arrangøren.

Mer informasjon om www.deltager.no?
Du finner utfyllende informasjon om tjenesten på www.deltager.no. Du kan også kontakte oss på e-post: [email protected].