Seminar - Hvordan lykkes som lokalmatprodusent?

Program

09:30 - 10:00  Registering og kaffe

10:00 - 10:10  Velkommen. Oikos - Økologisk Norge/Slow Food
10:10 - 10:40  Trenger et godt produkt god design? Uniform
10:40 - 11:10  Valg av salgskanal og hvordan vinne fram i salgsforhandlinger? 
                      KSL Matmerk v/ Frode Kristensen
11:10 - 11:20 Pause med noe å bite i

11:20 - 11.35  Veien inn i Bondens marked v/ Siv Heia Uldal
11:35 - 12:15  Panel av innkjøpere – ”Dette ser vi etter”  v/ daglig leder Jon-Frede    
                      Engdahl i Kolonihagen, markedssjef Monica Heggem Pedersen i Alternativ mat 
                      og Kenneth Melsom-Johansen fra Nordic Choice sin innkjøpsgruppe. 

12:15 - 13:15  Lunsj og minimesse med presentasjon av produkt


13:15 - 13:45  Slik blir ditt produkt lagt merke til i kjøpsøyeblikket. HL display
13:45 - 14:15  Lønnsom dialog – bruk av internett og sosiale medier. Origo v/ Bente Karlsnes
14.15 - 14:30  Økonomisk støtte for småskalaprodusenter. Innovasjon Norge
14:30 - 14:45  Støtte til produktutvikling. Nofima

14:45 - 15:00  Pause med noe å bite i

15:00 - 15:40  Fra lykkelige kyr til lykkelige kunderGrøndalen gård v/ Hans Arild Grøndahl
15.40 - 16:20  Salgssuksess med lokalmatTingvollost v/ Egil Smith-Meyer
16:20 - 16:45  Hvordan kan vi gjøre hverandre gode? Ecocommerce v/ Marcelle Askew
16:45 - 17:00  Oppsummering og avslutning. Oikos - Økologisk Norge/Slow Food

17:00 -            Bondens marked inviterer til hyggelig middag for alle produsentdeltagerne!

Sted: Miljøhuset G9, 6. etg., Grensen 9b, Oslo

Pris: kr 350* / kr 500

 

*Medlemmer i Slow Food/ Oikos – Økologisk Norge eller Bondens Marked-produsent



Meld deg på!

Sted: Miljøhuset G9, 6. etg.
Startdato: 04.11.2011 09:00
Sluttdato: 04.11.2011 17:00
Påmeldingsfrist: 27.10.2011 23:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson hos arrangør:
Kristina Alnes
Telefon 976 87 254