Seminar - Hvordan lykkes som lokalmatprodusent?
09:30 - 10:00 Registering og kaffe
10:00 - 10:10 Velkommen. Oikos - Økologisk Norge/Slow Food
10:10 - 10:40 Trenger et godt produkt god design? Uniform
10:40 - 11:10 Valg av salgskanal og hvordan vinne fram i salgsforhandlinger?
KSL Matmerk v/ Frode Kristensen
11:10 - 11:20 Pause med noe å bite i
11:20 - 11.35 Veien inn i Bondens marked v/ Siv Heia Uldal
11:35 - 12:15 Panel av innkjøpere – ”Dette ser vi etter” v/ daglig leder Jon-Frede
Engdahl i Kolonihagen, markedssjef Monica Heggem Pedersen i Alternativ mat
og Kenneth Melsom-Johansen fra Nordic Choice sin innkjøpsgruppe.
12:15 - 13:15 Lunsj og minimesse med presentasjon av produkt
13:15 - 13:45 Slik blir ditt produkt lagt merke til i kjøpsøyeblikket. HL display
13:45 - 14:15 Lønnsom dialog – bruk av internett og sosiale medier. Origo v/ Bente Karlsnes
14.15 - 14:30 Økonomisk støtte for småskalaprodusenter. Innovasjon Norge
14:30 - 14:45 Støtte til produktutvikling. Nofima
14:45 - 15:00 Pause med noe å bite i
15:00 - 15:40 Fra lykkelige kyr til lykkelige kunder. Grøndalen gård v/ Hans Arild Grøndahl
15.40 - 16:20 Salgssuksess med lokalmat. Tingvollost v/ Egil Smith-Meyer
16:20 - 16:45 Hvordan kan vi gjøre hverandre gode? Ecocommerce v/ Marcelle Askew
16:45 - 17:00 Oppsummering og avslutning. Oikos - Økologisk Norge/Slow Food
17:00 - Bondens marked inviterer til hyggelig middag for alle produsentdeltagerne!
Sted: Miljøhuset G9, 6. etg., Grensen 9b, Oslo
Pris: kr 350* / kr 500
*Medlemmer i Slow Food/ Oikos – Økologisk Norge eller Bondens Marked-produsent