Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Årsmøte 2017 Norges Massasjeforbund

Siden sist årsmøte har skjedd flere viktige hendelser i NMF. Vi har blandt annet fått gratis studentmedlemskap, slik at vi kan sikre en tidlig kontakt med de nyutdannede massørene. NMF har hatt møte med alle de nordiske skolene på Island for å komme frem til en felles nordisk standard på utdanningen. Det har blitt utarbeidet forslag til leiekontrakter for massører, for å styrke massørenes forhandlingsposisjon ved kontraktinngåelse. NMF hatt flere etablererkvelder på skolene og gjennomført kurs med Gary Sweitzer. Han representerer også en viktig forbindelse til Canada, som har kommet langt organiseringen og den formelle utdannelsen av massører. Her har de 3 års utdannelse. Etter ønske fra medlemmene har det blitt laget reklamemateriell, blandt annet rettet inn mot bedrifter. NMF jobber også kontinuerlig med å få massasjebehandling inn i helseforsikring. I november 2016 ble det gjennomført en spørreundersøkelse mot medlemmene for å få en oversikt over hvem medlemmene er, og svarene har gitt oss et grunnlag for videre arbeid fremover. Vår kontakt med medlemmene er grunnlaget for vårt arbeid i styret og administrasjonen. Og mye av det som har blitt gjennomført dette året er basert på innspill og forslag fra medlemmene sist årsmøte. Derfor er det viktig at du kommer på årsmøtet og stemmer og kommer med innspill. Mange massører har et ønske om en bedre posisjon og arbeidsituasjon i markedet, og NMF er helt avhengig av ha kontakt med medlemmene for å få belyst alle sidene ved å være massør, slik at vi kan ta denne informasjonen med oss videre i arbeidet. På årsmøtet vil det også bli valgt inn nye styremedlemmer. Endelig dagsorden, årsberetning, handlingsplan, regnskap og budsjett sendes ut en måned før årsmøtet. 


Årsmøtet - årets viktigste møte for massører og massasjeterapeuter i Norge

Endelig dagsorden, årsberetning, handlingsplan, regnskap og budsjett sendes ut en måned før årsmøtet. Deltakelse på årsmøtet er gratis og inkluderer gratis lunsj. 


Påmeldingen under vil kun gjelde for Årsmøtet. Påmelding til Festmiddag må gjøres i tillegg. Du kan også bestille "Full behandling" - rabattert deltakelse på alle arrangmenter denne årsmøtehelgen.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon