Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

FULL BEHANDLING: Årsmøte NMF + 2 kurs med Dr. Ben Benjamin med festmiddag og show

Velkommen til årsmøte 2017 og i tillegg både faglig påfyll og festmiddag. Vi er så heldige å få Dr. Ben Benjamin til å holde kurs for oss, og etter årsmøtet på lørdag har vi også en festmiddag med show. Vi håper dette kan være en "Full behandling" som medlemmene våre liker, med både høyt faglig nivå på kursene, engasjement, diskusjon og innsikt i viktige saker på årsmøtet i NMF, samt at vi ønsker å ivareta det sosiale og den viktige nettverksbyggingen massører mellom med en festmiddag.



Årsmøtet NMF 2017

Siden sist årsmøte har det skjedd flere viktige hendelser i NMF. Vi har blant annet fått gratis studentmedlemskap, slik at vi kan sikre en tidlig kontakt med de nyutdannede massørene. NMF har hatt møte med alle de nordiske skolene på Island for å komme frem til en felles nordisk standard på utdanningen. Det har blitt utarbeidet forslag til leiekontrakter for massører, for å styrke massørenes forhandlingsposisjon ved kontraktinngåelse. NMF har hatt flere etablererkvelder på skolene og gjennomført kurs med Gary Sweitzer. Han representerer også en viktig forbindelse til Canada, som har kommet langt organiseringen og den formelle utdannelsen av massører. Her har de 3 års utdannelse. Etter ønske fra medlemmene har det blitt laget reklamemateriell, blant annet rettet inn mot bedrifter. NMF jobber også kontinuerlig med å få massasjebehandling inn i helseforsikring. I november 2016 ble det gjennomført en spørreundersøkelse mot medlemmene for å få en oversikt over hvem medlemmene er, og svarene har gitt oss et grunnlag for videre arbeid fremover. Vår kontakt med medlemmene er grunnlaget for vårt arbeid i styret og administrasjonen. Mye av det som har blitt gjennomført dette året er basert på innspill og forslag fra medlemmene sist årsmøte. Derfor er det viktig at du kommer på årsmøtet og stemmer og kommer med innspill. Mange massører har et ønske om en bedre posisjon og arbeidssituasjon i markedet, og NMF er helt avhengig av å ha kontakt med medlemmene for å få belyst alle sidene ved å være massør, slik at vi kan ta denne informasjonen med oss videre i arbeidet. På årsmøtet vil det også bli valgt inn nye styremedlemmer. Endelig dagsorden, årsberetning, handlingsplan, regnskap og budsjett sendes ut en måned før årsmøtet. 


Etablererkveld på Balanz Massasjeskole i Sandefjord


Dr. Ben Benjamin

BEN BENJAMIN, PhD vil holde to kurs for oss denne helgen fra fredag til søndag. Se detaljer ved å trykke på lenkene i programmet. Dr. Benjamin har praktisert massasje siden 1963 og han startet The Muscular Therapy Institute i Cambrigde, Massachusetts 1974. Benjamin utviklet seg som massør ved å studere hos Dr. James Cyriax, som er kjent for sitt pionerarbeid innenfor ortopedisk medisin. 

Med en lidenskap for å hjelpe andre å håndtere og overvinne smerte, har Dr. Benjamin undervist internasjonalt i mer enn 35 år. Dr. Benjamin er også forfatter av "Listen to Your Pain", "Exercise Without Injury" og medforfatter av "The Etics of Touch". I 2000 mottok han AMTAs President Award og i 2010 ble han med i "Massage Theraphy Hall of Fame".



Festmiddag med tapasbuffet og stand-up med Ken Thomas og Ranita

Etter et vel overstått årsmøte inviterer vi til festmiddag med tapasbuffet på Hotel Opera.  Slik kan vi runde av kvelden med god mat og et hyggelig lag. Vi er så heldige å få stand-up underholdning av Ken Thomas og Ranita og vi håper dette blir en riktig festkveld for dere.

Se detaljer for Festmiddag med tapasbuffet og show.


Full behandling

Helgen kan bestilles som en "Full behandling" eller stykkevis. Med "Full behandling" kan du delta på alle arrangementene i programmet under. For detaljer på arrangementene og stykkevis bestilling følg linkene på hvert arrangement.

"Full behandling" eller "Full behandling - uten fest" bestilles her på denne siden og da får du rabatt på ett kurs. 

Årsmøtet er gratis. Dersom du bare ønsker å komme på årsmøtet, melder du deg på via årsmøtelinken.


Program

FREDAG

09.00 - 17.00: Kurs Ben Benjamin del 1: Assesment & Treatment of THE NECK

17.00 - 18.00: EKSTRA: Spørretime med Ben Benjamin

LØRDAG

09.00 - 12.30: Kurs Ben Benjamin del 1: Open Assesment Clinic

14.30 - 18.00: Årsmøtet - årets viktigste møte for massørene/massasjeterapeutene i Norge

20.00: Festmiddag med tapasbuffet og show på Hotel Opera

Etterpå: Dersom noen ønsker å forlenge kvelden foreslår vi å gå på http://www.kulturhusetioslo.no på Youngstorget.

SØNDAG

09.00 - 17.00: Kurs Ben Benjamin del 2: Advanced Deep Tissue Muscular Therapy Technique


Praktisk

Lunsj: Lunsjbuffet på Hotel Opera er inkludert alle dagene.

Behandlingsregel: Under kurset og kurshelgen er det ikke lov å behandle hverandre med andre teknikker enn det som undervises på kurset. 

Språk: Dersom du ønsker å delta og synes engelsk er vanskelig å forstå, si ifra. Vi ordner noen som kan bistå deg under kurset. 

Benker: Vi trenger benker til kurset, hvis du kan hjelpe oss med det hadde det vært kjempefint. Tar du med en eller flere benker - så får du kr. 200,- i avslag pr. benk. Pengene betales tilbake i etterkant av kurset. Benken(e) må være på Hotel Opera innen klokka 8.30 fredag morgen.

Klær: Kursrommet kan bli litt kjølig innimellom, da vi er nødt til å lufte mellom sesjonene. Ta med klær som er lette og ta på og av så du holder deg varm når du ligger på benken.

Benkepapir: NMF stiller med benkepapir og du må selv ta med teppe du vil ha over deg.

Overnatting: NMF vil legge til rette for å koble de som trenger overnatting med de som kan tilby overnatting i Oslo. Slik håper vi at deltakerne kan spare penger og også kanskje bli litt bedre kjent. For å tilby overnatting må du bo i Oslo-området. Maks 30-40 min fra Oslo S. NMF foreslår en pris på 200 kroner pr. natt. Dette betales direkte til verten fra deg.

Ikke-medlemmer: Ikke-medlemmer kan delta på alt unntatt årsmøtet. Vi vil gjerne bli kjent med både andre yrkesgrupper og massører som ikke er medlemmer. Dersom festmiddagen blir fullbooket vil medlemmer bli prioritert. Du vil da få refundert prisen på festmiddagen.

Velkommen!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon