Har du gått på Unghundkurs del 1? Ønsker du å fortsette treningen, og utvikle samarbeidet med hunden din videre? Da er dette kurset for deg!

Dette kurset passer for deg som tidligere har gått Unghundkurs del 1, med hund i alderen 6- 24 måneder. Du vil lære enda mer om hvordan du kan trene videre med hunden din, og vi legger vekt på å videreutvikle hundens ferdigheter slik at hunden blir sikrere. I tillegg vil vi gå igjennom nye øvelser så du får inspirasjon til å fortsette treningen. 

Noe av den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold, er å ta deg tid til å lære hunden din ferdighetene den trenger i hverdagen.

På dette kurset lærer du hvordan du på en effektiv og morsom måte kan trene videre med unghunden din så du får en god og lydig familiehund. 

Kurset fokuserer på god hverdagslydighet, og å gi hunden din ferdighetene den trenger ute på tur. Vi trener bl a på videreutvikling av de viktige grunnferdighetene, også rundt forstyrrelser:

  • Passeringstrening 
  • Kontakt rundt forstyrrelser
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd

Andre nyttige øvelser inkluderer:

  • Belønningsutvikling 
  • Selvbeherskelse og vente inn/ ut av bilen/ døra
  • Stopp!

Vårt fokus ligger først og fremst på at DU som hundeeier skal lære deg effektive treningsprinsipper som vil gjøre deg istand til å takle nye utfordringer på egenhånd også etter kurset. 

Vi trener i innendørs hall og på opplyst uteområde, avhengig av øvelser og vær.

Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser og diplom. 

Max 4 hunder per kurs, så alle deltagere får god individuell oppfølging!

NB! Hunden må være komfortabel med å vente i bilen mellom treningsøktene.


 Tilleggsinformasjon:

Dette kurset er for deltagere som har fullført Unghundkurs del 1. 

Kurset går over 5 kvelder. Kun 4 plasser!


Hall leie kr 245,- er inkludert i kursavgiften.


Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Datoer og tid: ONSDAGER 22.05., 29.05., 05.06., 12.06. og 19.06 kl 18- 19.15  


 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Gjenta e-post
Født  
Hva ønsker du å lære på kurset?
Kampanjekode 
Betalingsmetode
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

1

Sted

Kontaktinformasjon