Har du lært deg ferdigheter du ønsker å trene videre på? Kanskje du har du vært på kurs tidligere og trenger inspirasjon og motivasjon til å fortsette treningen? Trenger du å trene hunden din med forstyrrelser i form av andre ekvipasjer? Da passer treningsgruppen for deg!

Treningsgruppe - hverdagslydighet passer for deg som trenger litt motivasjon, veiledning og råd for å komme videre i treningen. Passer for alle som ønsker å trene hverdagslydighet med hunden sin.

Treningsgruppen er egentrening, og du trener på det du selv ønsker. En instruktør vil være tilgjengelig for råd og veiledning, og for å se til at alle har det gøy på trening. Vi trener både individuelt, i grupper og i par alt ettersom hva en ønsker å trene på. 

For å kunne delta i treningsgruppen må du ha gått kurs hos oss fra før.

Treningsgruppen består av max 6 ekvipasjer, familiemedlemmer er selvfølgelig velkommen til å delta uten ekstra kostnad.


Tilleggsinformasjon

Treningstider er søndager kl.1900-2000.

  1. Søndag 2. juni
  2. Søndag 9. juni
  3. Søndag 16. juni

Vi trener utendørs i Hernes, ca 10 km fra Elverum sentrum. Nærmere info om adresse vil bli gitt ved påmelding.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens navn *
Rase *
Født   *
Kjønn *
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

4

Sted

Kontaktinformasjon