Vil du ta sportreningen et steg videre? Har du planer om å konkurrere eller trene mot redningshund? Har du utfordringer med markering av gjenstander i sporet? Da er dette kurset for deg!

På Sporkurs trinn 2 tar vi for oss innlæring av markering av gjenstander og hvordan vi tar markeringen inn i selve sporet. Utfordringer i sporet slik som krysninger, overganger til forskjellig underlag, vinkler, sporoppsøk mm vil være temaer på dette kurset.

Kurset tilpasses individuelt til den enkelte ekvipasje.

Sporkurset er åpent for alle raser i alle aldre.

Forkunnskaper:

Hunden må ha kommet igang med grunnleggende sportrening, og bør ha gjennomført Sporkurs trinn 1.

Om kurset:

Kurset går over lørdag og søndag kl. 10-15.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Født   *
Hva ønsker du å lære på kurset?
Har du gått sporkurs før? Hvor?
Kampanjekode 
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

5

Sted

Kontaktinformasjon