Har du nylig fått valp? God hverdagslydighet er grunnlaget for å få en velfungerende familiehund, og dette minikurset viser deg hvordan du kommer i gang med treningen!

Sommercamp for Valp er en miniversjon av vårt populære Valpekurs, for deg som har "skolemoden" valp i ferien!

På våre kurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund- for både hund og eier!


På dette kurset vil du lære om:

Belønning og belønningsutvikling - når, hvordan og hvorfor skal du belønne hunden din? Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke godbiter, lek og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.

Kontakt - god kontakt er grunnlaget for all videre trening!

Innkalling  - hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!

Gå pent i bånd - lær hvordan du trener hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.

Ro - du vil lære hvordan du kan få hunden til å være på plassen sin når du trenger det. Være rolig både hjemme, på besøk og i møtesituasjoner på tur.

Sosialisering & miljøtrening - hva er god sosialisering, hvordan bør du gå frem for å få en trygg hund, hva er viktig og hva bør unngås? 

Dette kurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 6 mnd gamle. Har du hund over 6 mnd ta kontakt- med litt tilpasninger så går det oftest greit også med eldre valper. 

Dette følger med i kurspakken: Oppsummering av hva som ble gjennomgått og hjemmelekser etter hver kurskveld, diplom og goodie bag.

Kurset går over 4 kvelder fordelt på 2 uker. 

Vi har små kursgrupper, så instruktøren får god tid til individuell veiledning.


Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder i uke 32-33.

Kun 5 plasser!

Pris: 1495,-  (Hall leie kr 145,- er inkludert i prisen).

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Vi har innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Datoer og tid: MANDAGER og TORSDAGER 05.08., 08.08., 12.08. og 15.08. kl 17- 18

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
Betalingsmetode
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Tidspunkt

Antall ledige plasser

3

Sted

Kontaktinformasjon