På dette kurset viser vi deg hvordan du på en morsom og kreativ måte kan leke deg frem til bedre engasjement, høyere fart og mer treningsmotivasjon. Vi jobber med morsomme øvelser som bygger opp hundens samarbeid og fokus så du ikke trenger å mase på hunden for at den skal følge med. Du vil lære viktige teknikker som hjelper hunden å bygge gode arbeidsvaner slik at treningen blir både bedre og mer motiverende.

Øvelsene, grunnferdighetene og teknikkene du lærer vil være med å bygge et godt grunnlag til all videre trening og konkurrering; uansett hundesport. Etter dette kurset vil du ha blitt bedre på å planlegge og evaluere treningen din slik at  treningen blir mer effektiv og  målretta. 

Kurset passer ypperlig om du akkurat har fått valp, men passer også likeñ godt til unghunden eller den voksne hunden som trenger å forbedre grunntreningen sin, få bedre engasjement eller en motivasjon for treningen videre.

Det vil være fokus på Siv Svendsen og Maria Brandel sin oppskrift - et helhetskonsept for alle hundesporter der engasjement og konkurransetrening blir en naturlig del av den daglige treningen med hunden din:)

Gjennom kurset jobber vi aktivt med:

 • Inngang på banen 
 • Startrutiner
 •  Gode belønningsverktøy 
 • Sjekke inn etter belønning
 • Omvendtlokking
 • Håndtarget
 • Holde fokus
 • Baklengsmarsj
 • Finne rett modus og intensitet
 • Struktur og flyt i treningsøkten 
 • Samarbeid

Pensum; Beste Starten - boken vil bli brukt aktivt under kurset og hjemmelekser både før og under kursstart. Boken kan kjøpes hos oss eller bestilles på nett. Vi anbefaler også at du laster ned  check lister til boken før kurset (de kan også kjøpes på kurset).

Tilleggsinformasjon:

Hall-leie på kr 245,-  er inkludert i kursavgiften. Kurset foregår innendørs med sklisikre gulv. 

Dette kurset  er et av våre spesialkurs, med flere og lengre kurskvelder.

Det er to hele dager, og en  kveld er digital teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.

 • Online digital FREDAG  16.8 klokka 18.00
 • Praktiske kurskvelder er LØRDAG 17.8 og SØNDAG 18.8 klokka 10.00 -16.00

Hunden din må være komfortabel med å vente i bilen i korte perioder mellom treningsøktene.


 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens navn *
Rase *
Født   *
Kjønn *
Hva ønsker du å lære på kurset?
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon