Om du vil trene rundering med mål om konkurranse, redningshund eller bare for aktivisering og moro, så er dette kurset for deg!

Runderingstreningen deles gjerne opp i fire deler:

1. Søk i system

2. Lokalisering (overværsøk)

3. Meldingstrening (bringkobbel eller hals)

4. "Skogslydighet"

På runderingskurset tilpasser vi treningen etter den enkelte deltakers behov og ønsker. Du kan være helt nybegynner, eller ha kommet litt igang, og kanskje ønsker tips og inspirasjon til videre trening. 

Runderingskurs trinn 1 tar for seg belønningsutvikling med figuranter, søk i system og overværsøk. 

Om kurset:

Kurset går over lørdag og søndag kl. 10-15.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Født   *
Hva ønsker du å lære på kurset?
Har du eller hunden din erfaring med rundering fra før?
Kampanjekode 
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

4

Sted

Kontaktinformasjon