Har du gått Innkalling og båndtreningskurs hos oss, og har lyst å jobbe videre med det du har startet på? Da bør du melde deg på vårt Innkalling og båndtreningskurs Videregående! 

Dette kurset er for deg som tidligere har gått Innkalling og båndtreningskurs hos Catch hundetrening, og lært det grunnleggende innenfor dette.

På dette kurset vil vi gi hunden mengdetrening i et miljø der vi kan styre forstyrrelsene, og sette riktige kriterier slik at hunden lykkes. Vi vil fortsette med en del av øvelsene vi startet på i Innkalling og båndtreningskurset, i tillegg til noen nye morsomme øvelser.

Vi vil også fortsette å trappe opp utfordringen for hunden slik at den skal kunne gå med slakk line og komme på innkalling til tross for spennende forstyrrelser.

På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

Kurset går over tre torsdager kl. 18.00 - 19.00:


20. juni

27. juni

4. juli

Kurset holdes i Røyken.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens navn *
Rase *
Født   *
Kjønn *
Hva ønsker du å lære på kurset?
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

6

Sted

Kontaktinformasjon