Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? En hund som virkelig fungerer BRA i hverdagen? Da er dette kurset for deg! 

På dette kurset lærer du å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi jobber blant annet med:

  • Belønningsutvikling
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd og passering
  • Aktivisering
  • Ro og kontakt, også rundt forstyrrelser
  • Selvbeherskelse
  • miljøtrening og sosialisering

Du vil også lære om  hundens utvikling fra valp til voksen; og hvordan best håndtere den ofte utfordrende ungdomstida med hunden din.

Vi anbefaler dette kurset etter fullført Valpekurs, for å videreutvikle og vedlikeholde de viktige grunnferdighetene til valpen. Kurset passer også for deg som ikke har gått på Valpekurs. (Kurset kan oftest tilpasses eldre hunder også, så ta gjerne kontakt hvis du ønsker å delta med din voksne hund.)

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer men hva DU lærer. Målet er at du skal lære metoder for effektiv og motiverende hundetrening, som gjør deg klar til å takle nye utfordringer og trene videre med hunden din også etter kurset. 

Kursavgiften inkluderer klikker (valgfritt å bruke), skriftlige ressurser og diplom. 


Hunden bør kunne vente i bilen i korte perioder mellom treningsøkter. 

Tilleggsinformasjon

Kurset holdes en gang i uken over 6 ganger (Onsdager)

Kl: 18:00-19:00

Datoer er: 01.05, 08.05, 15.05, 22.05, 29.05 og kursavslutning 05.06.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens navn *
Rase *
Født   *
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
Kampanjekode 
Betalingsmetode
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon