Har du lyst til å utvikle den fantastiske luktesansen til hunden din? Dette for kurset for deg som har lyst til å aktivisere hunden din med spennende søksoppgaver!

Allerede mens hunden din var valp brukte den nesen til å utforske verden rundt seg! Å snuse bygger både selvtillit og lar hunden føle på mestring. Søksarbeid gjør hundene får tilfredstilt sin iboende nysgjerrighet og utforskertrang.

Gjennom nesearbeid og søkstrening utvikler vi et godt samarbeidet mellom oss og hunden, samtidig som vi får aktivisert den på en givende måte. Den blir fornøyd både fordi den får jobbe selvstendig og løse problemer med nesen, og fordi hunden får gjøre noe som er en viktig del av dens naturlige adferd. Alle disse tingene bidrar til at hunden din blir glad og fornøyd. 

Gjennom lek og ulike søksoppgaver i ulike miljø vil vi på dette kurset vil vi jobbe med å utvikle hundens:

  • Søk
  • Selvtillit
  • Samarbeid
  • Nysgjerrighet
  • Fokus og utholdenhet

 Dette kurset passer godt for hunder i alle aldre!

Tilleggsinformasjon:

Hall-leie på kr 245,-  er inkludert i kursavgiften. Kurset foregår innendørs med sklisikre gulv. 

Det er 6 praktiske kurskvelder.

  • Praktiske kurskvelder er TORSDAGER  2.5, 16.5, 23.5, 30.5, 6.6, 13.6  klokka 18.00-19.00

Hunden din må være komfortabel med å vente i bilen i korte perioder mellom treningsøktene.


 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Gjenta e-post
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

1

Sted

Kontaktinformasjon