Agilitycamp: Handling & Felt med Cathrine Skaret

Har du lyst til å trene agility en hel helg? For tredje år på rad inviterer vi til Agilitycamp med Cathrine Skaret! Felt-kurs på fredag, og handling lørdag og søndag.

Velkommen til Agilitycamp: Handling & Felt med Cathrine Skaret

Felt-kurs (fokus på stige/bom):

Et tema jeg syntes er ekstra spennende, er løpende felt! Dette kan for noen føles håpløst, men med en god dose tålmodighet og god grunntrening vil veien være kortere enn forventet. Når vi trener løpende felt så ønsker jeg å få forståelse hos både hund OG eier, da det skal være mulig å trene selv etter et kurs! Jeg jobber ikke metodebasert, men tror på å tilrettelegge for hver og en ekvipasje. Vi jobber belønningsbasert med fokus på forståelse hos hunden .

På dette kurset vil du få innføring i hvordan du kan lære hunden å utføre stigen med fart, trygghet, og sikkerhet. Hovedfokuset er på løpende felt. Alle nivåer er velkomne, selv for de som vurderer å starte men ønsker hjelp til å starte rett.  Unghunder fra 8 måneder kan være med, men da jobber vi kun med innlæring som ikke er belastende. Ellers er alder ingen hindring!

Kurset egner seg både for ferske ekvipasjer og for konkurranseekvipasjer, og du vil få individuelle tilbakemeldinger. 

Handling:

På dette kurset vil du få innføring i ulike måter du kan handle - altså hvordan du kan vise hunden hvor den ska gå i agilitybanen.

Kurset egner seg både for ferske ekvipasjer og for konkurranseekvipasjer, og du vil få individuelle tilbakemeldinger. Vi fokuserer også på å belønne og utvikle hundens grunnferdigheter, ved å dele treningen opp i små deler. Treningen vil foregå hovedsakelig med hopp og tunell. Anbefalt nedre aldersgrense 12. måneder. 

Om Cathrine Skaret:

Hei, jeg heter Cathrine, er 31 år og har stor interesse for hund. Agility startet jeg med som liten jente. Som instruktør ønsker jeg å være forståelsesfull, komme med gode men enkle ideér og få frem det beste mellom hver enkelt ekvipasje! Jeg tilpasser meg alltid individer, og har det veldig gøy med å se mestring og selvtillit øke! Ved handling er det spennende med utfordrende sekvenser som kan utføres ved enkle løsninger! Å lære bort viktig grunntrening er det beste jeg vet, da man får til så mye mer dersom grunnleggende grunntrening læres inn. 

Cathrine holder kurs hos Vestby Agility. Hun har deltatt på landslaget i 2016 med lånt hund og ble beste norske ekvipasje i Large klassen. 

Tilleggsinformasjon

Foreløpig skissert program*:

  • Fredag: 21.06.2024: Felt.
    • 17:00-19:00. (Oppmøte 16:30.)
  • Lørdag og søndag 22-23.06.2024: Handling
    • 10:00-ca. 14:00. (Oppmøte 09:30)

Adresse: Riissletta, Tangvallveien 385, 3960 Stathelle. Bamble.

Max 6 deltakere / gruppe.

*NB! Det tas forbehold om evt. endringer i programmet som er satt opp.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon