Agilitycamp: Handling & Felt med Cathrine Skaret

Har du lyst til å trene agility en hel helg? For tredje år på rad inviterer vi til Agilitycamp med Cathrine Skaret! Felt-kurs på fredag, og handling lørdag og søndag.

Velkommen til Agilitycamp: Handling & Felt med Cathrine Skaret

Felt-kurs (fokus på stige/bom):

Et tema jeg syntes er ekstra spennende, er løpende felt! Dette kan for noen føles håpløst, men med en god dose tålmodighet og god grunntrening vil veien være kortere enn forventet. Når vi trener løpende felt så ønsker jeg å få forståelse hos både hund OG eier, da det skal være mulig å trene selv etter et kurs! Jeg jobber ikke metodebasert, men tror på å tilrettelegge for hver og en ekvipasje. Vi jobber belønningsbasert med fokus på forståelse hos hunden .

På dette kurset vil du få innføring i hvordan du kan lære hunden å utføre stigen med fart, trygghet, og sikkerhet. Hovedfokuset er på løpende felt. Alle nivåer er velkomne, selv for de som vurderer å starte men ønsker hjelp til å starte rett.  Unghunder fra 8 måneder kan være med, men da jobber vi kun med innlæring som ikke er belastende. Ellers er alder ingen hindring!

Kurset egner seg både for ferske ekvipasjer og for konkurranseekvipasjer, og du vil få individuelle tilbakemeldinger. 

Handling:

På dette kurset vil du få innføring i ulike måter du kan handle - altså hvordan du kan vise hunden hvor den ska gå i agilitybanen.

Kurset egner seg både for ferske ekvipasjer og for konkurranseekvipasjer, og du vil få individuelle tilbakemeldinger. Vi fokuserer også på å belønne og utvikle hundens grunnferdigheter, ved å dele treningen opp i små deler. Treningen vil foregå hovedsakelig med hopp og tunell. Anbefalt nedre aldersgrense 12. måneder. 

Om Cathrine Skaret:

Hei, jeg heter Cathrine, er 31 år og har stor interesse for hund. Agility startet jeg med som liten jente. Som instruktør ønsker jeg å være forståelsesfull, komme med gode men enkle ideér og få frem det beste mellom hver enkelt ekvipasje! Jeg tilpasser meg alltid individer, og har det veldig gøy med å se mestring og selvtillit øke! Ved handling er det spennende med utfordrende sekvenser som kan utføres ved enkle løsninger! Å lære bort viktig grunntrening er det beste jeg vet, da man får til så mye mer dersom grunnleggende grunntrening læres inn. 

Cathrine holder kurs hos Vestby Agility. Hun har deltatt på landslaget i 2016 med lånt hund og ble beste norske ekvipasje i Large klassen. 

Tilleggsinformasjon

Foreløpig skissert program*:

  • Fredag: 21.06.2024: Felt.
    • Gruppe 1: 17:00-19:00. (Oppmøte 16:30.)
    • Gruppe 2: 19:00-21:00. (Oppmøte 18:45).
  • Lørdag og søndag 22-23.06.2024: Handling
    • Gruppe 1: 10:00-14:00. (Oppmøte 09:30)
    • Gruppe 2: 14:30-18:30.(Oppmøte 14:15)

Adresse: Riissletta, Tangvallveien 385, 3960 Stathelle. Bamble.

Max 6 deltakere / gruppe.

*NB! Det tas forbehold om evt. endringer i programmet som er satt opp.

**Grupper: Vi kan ikke garantere plass på en bestemt gruppe. Har du spesielle ønsker skriv i feltet "Ønsket gruppe" så skal vi legge opp best mulig. Rabattkode gleder ikke eksterne kurs eller kurs med ekstern instruktør.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens navn *
Rase *
Hundens fødselsdato:   *
Hundens kjønn *
Fortell om deg selv. Hvilken klasse/nivå er du og hunden din i agility? Hvilken størrelse? Hva ønsker du å lære på kurset? *
Hvilken gruppe ønsker du**?
Betalingsmetode
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

8

Sted

Kontaktinformasjon