Deltager - Varegg Friidrett/orientering idrettskole

Idrettsleker - Varegg Friidrett/orientering idrettskole

Mer informasjon finner du på klubbens hjemmeside.

Varegg Fleridrett (friidrett/orientering) arrangerer idrettsskole fra mandag 24. juni til torsdag 27. juni kl 10.00-14.00 for barn fra 1. til 6. klasse på og rundt Skansemyren. Målet med idrettsskolen er å introdusere friidrett og orientering til barn og unge på en morsom måte. De vil få prøve seg i de tradisjonelle øvelsene innen friidrett og orientering, samtidig som vi vil vektlegge allsidighet gjennom ballspill og andre idretter. Opplegget vil være tilrettelagt for hver enkelt alder. Tilbudet gjelder både erfarne og nybegynnere som aldri har drevet med friidrett/orientering før.

Bindende påmelding etter førstemann til mølla prinsippet. Pris er 450 kr som dekker aktiviteter, t -skjorte og noen måltider. 


Barnets navn *
Foresatte fornavn *
Foresatte etternavn *
Adresse
E-postadresse *
Kontaktnummer 1 *
Kontaktnummer 2
T-skjorte størrelse *
Fødselsdato   *
Kjønn *
Merknader
Jeg samtykker til at mitt barn kan fotograferes og filmes i forbindelse med Landslagets Friidrettsskole og at bilde/film brukes av arrangørklubb, Norges Friidrettsforbund og sponsorer av friidrettsskolen (SBB, Nestlé og Coop) til intern og ekstern kommunikasjon (sosiale medier, nettsider, presentasjoner o.l.). Bilde/film vil ikke bli brukt til andre formål enn de som er beskrevet ovenfor og vil ikke bli overdratt til noen andre. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake.
Samtykke *
Ønsker du å motta relevant elektronisk markedsinformasjon fra NFIF og deres partnere?
Aksept *
 *
Hvor:  Skansemyren idrettspark
Når:  -
Påmeldingsfrist: 
Eventuelle spørsmål til arrangør rettes til:
Bertine-Helene Færø
Tlf:  90170671