Yoga Flyt Bra Fokus


Yoga Flyt er den mest aktive yogaklassen jeg holder. Onsdager kl.18.00-19.30 i Bra Fokus lokale på"Listadhaugen" i Sør-Fron kommune, Sørheimsvegen 52. Denne klassen er for deg som har erfaring med yoga fra tidligere, enten hos meg eller at du har praktisert Ashtanga Yoga, Power yoga eller lignende. Du bør ha erfaring fra vinyasa basert yoga. Denne yogaklassen er ikke for nybegynner. Hør med meg før påmelding hvis du er usikker. Les mer: http://brafokus.no/yoga


Undervisningen går over 11 uker, 90 minutter hver gang (frem til påske) med unntak av: 

Ikke Yoga:  Onsdag 23.01. og Onsdag 13.02. da jeg er på kurs i Oslo. Det er ikke yoga i vinterferien som er uke 9 ( onsdag 27.02.2019)


Dere som fortsetter fra kurs i høst får spesial pris! kr.1400,- (Velg "fortsettelse" i kategori i påmeldingsskjemaet)

Nye betaler: Kr. 1550,- hvis du betaler hele beløpet ved påmelding, eller velg delbetaling over 3 måneder (kr.550,- X 3) (Dette velger du i "klasse/ kategori" i påmeldingsskjema). Du har mulihget til å bytte yogaklasse hvis det ikke passer en uke.

OBS!  BINDENE Påmelding!


Kursavgift blir kun refundert hvis du har legemelding om at du ikke kan praktisere yoga.  All yogapraksis foregår på eget ansvar. Ved å melde deg på kurs har du godtatt betingelsene. Gi læreren beskjed hvis du har en skade eller har byttet kne, hoft eller lignende, slik at du kan få hjelp til tilrettelegging og alternative øvelser.


Ta kontakt med meg på 90128093 eller ellen@brafokus.no ved spørsmål eller problemer med påmelding. 


Har påmeldingsfristen gått ut? Ta kontakt med meg, mulig det er ledig plass, du betaler da ved oppmøte.

 

Registreringsskjema