YinYoga for vinter og lang avspenning med gong - Hellerudtoppen

Dato 3.desember tirsdag kl 19.00-21.00
Adresse er: Landeroveien 1, Kringsjå Kulturhus / Hellerud vel

Meld deg på en kurs ved å registrere dine opplysninger.

Synes du at førjulstid krever mye fra deg? De magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro.

Hellerud Vel ligger halvveis til Hellerudtoppen - med flott utsikt over Oslo. Konsertrom er luftig med stor høyde under taket og en flott akustikk. Så dette gjør gongavspenning der til en unik ounikopplevelse.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

YINYOGA er meditativ og rolig yoga, med bindevevsstrekk som holdes lenger, det er også myke yang bevegelser mellom stillingene. Yinyoga basert på den kinesiske filosofi og medisin og øvelser tilpasses til årstiden. Du får også noen enklere tips til hvordan å  styrke din helse i denne årstiden.
Vinter øvelser er myke og derfor time passer for de fleste.
Øvelser er med på å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning.

Deretter ligger du (kan sitte eller bevege deg også) på et underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner.
Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra forskjellige syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula, "oppløftende" klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme, magiske lyder fra metall trommer og andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper - velkommen som du er og opplev!

PRIS 300 kr
Du sikrer deg plass ved å betale via linken "Tilgjengelige billetter".

Du blir ledet gjennom kvelden av:
MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer og holder yoga kurs på Hellerud Vel sjette år på rad. Ved siden av har Maria praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

VIKTIG: Ta med deg underlag, pledd, pute og det du trenger for å ligge godt. (Du kan også velge å sitte.) Ha på behagelige klær.

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.


Du ble ledet av: MARIA ANDERSEN, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut. Maria undannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.

-------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om ledig plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.
 

Påmedling er bindende. Ved å kjøpe billett godtar du våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon