Whisky Dinner | Hoven Restaurant

I samarbeid med whisky-ekspert og Senior Brand Ambassador for Diageo - Mikael Lunden - inviterer vi til "Whisky Dinner" 1011 meter over fjorden i Hoven Restaurant. Ei perfekt gåve til far dagen før farsdag?

Vi serverer ein fire-retters meny med det tradisjonell norsk mat med ein vri, kombinert med nokon av dei beste whisky-sortane som Mortlach produserer. Og kanskje blir det ein overraskelse eller to i løpet av kvelden? 

Fire-retters meny, aperitiff og whisky, foredrag og billett tur/retur Loen Skylift: kr. 1295,-.
Siste bane ned er kl 24:00 denne dagen.  

Merk at det kun er eit begrensa antal plassar til dette arrangementet. 

NB: Bindande påmelding. 

Klikk her for meir info

 

Registreringsskjema

Antall
 *
Klasse/kategori
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Eventuelle matallergiar
 *