Webinar hos Trondheim Hundeskole: jeg har fått valp, hva nå?


Velkommen til webinar om valpens utvikling og trening hos 
Trondheim Hundeskole!Webinaret passer for valper fra 8 uker - 6 mnd. 


På grunn av dagens situasjon med spredning av Coronavirus ser vi et stor behov for dere som har fått valp, men som fortvilende nok ikke får deltatt på valpekurs når hunden er i sin mest kritiske og viktige alder! Det er i denne tidlige perioden at grunnmuren for resten av hundeholdet bygges, og ved å ha fokus på samarbeid og læring nå, legger du godt til rette for framtida.

Vi i Trondheim Hundeskole  ønsker likevel å gi dere som valpeeiere en mulighet til å starte den viktige treningen og hvordan vi skal forstå og lære valpene våre å kjenne. Derfor ønsker vi å holde et webinar, et foredrag over nett, om valpens signaler, utvikling, læring og metoder for å nevne noe! Foredraget er teoriforankringen vi benytter på våre valpekurs. Alle våre instruktører gjennomgår minimum et toårig utdanningsløp. De har også god praktisk erfaring med hund. Vi benytter oss kun av metoder som er i tråd med dyrevelferdsloven, og basert på lang forskning, slik at dere får så god start på hundelivet som mulig. 


Praktisk informasjon: 

Vi møtes på Zoom, mandag 20.april klokken 18:30 - 21:30.  

Du vil få tilsendt link til foredraget på e-post god tid i forveien. 

Foredraget varer i ca 2,5 timer men vi legger til litt ekstra tid på slutten slik at dere får stilt spørsmål dere lurer på. 

På dette webinaret vil du møte to av våre seniorinstruktører. En av oss vil være tilgjengelig i chatten og svare på spørsmål dere har underveis og noen av spørsmålene vil også kunne tas i plenum for best læringsutbytte. 

Om du skulle ha andre spørsmål om kurset kan du kontakte oss på Facebook-siden vår, eller sende oss en e-post: sorvest@trondheimhundeskole.no


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angreretten her.

 

Registreringsskjema