Tenniskurs VOKSNE nybegynnere - høst 2020

Tennis er en idrett for LIVET og vi gleder oss til å lære dere nye ferdigheter! Vi har per i dag cirka 100 voksne som spiller på kurs hos oss og trives med treningene. Undervisningen er i små grupper med noen av de beste tennistrenerne man kan finne.

Dere som ikke er nybegynnere kan gjerne ta kontakt med lucie@aktiv365.com for å avtale nivået og dag som passer så finner vi et kurs for dere. 

Torsdager kl 19.00 - 20.00

TENNIS semesteret begynner 17.august og slutter 18.desember.

 

Registreringsskjema

Deltagers fornavn
 *
Deltagers etternavn
 *
Deltagers fødselsdato
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Andre kommentarer ang. påmeldingen
Adresse
 *
Postnummer og sted
 *
 *
Påmelding er bekreftet når betaling er registrert. Dersom en må kansellere bookingen, må dette skje innen 14 dager før kursstart for å få tilbakebetalt kursavgiften. Du vil bli belastet kr 500,- i adm gebyr. Dette må skje via epost til undertegnede. Alle som ikke melder seg av tennisskolen innen 1 måned før neste semester starter er automatisk videre. Avmelding må skje skriftlig til tennis@aktiv365.com . Det blir send faktura cirka 1 måned etter oppstart av tennisskolen. Alle som er med på tenniskolen må også være medlemmer av Nesttun tennisklubb (medlemskapet koster kr 600,-/år). Dere har mange medlemsfordeler bl.a. å spille tennis gratis på fredager! Faktura for medlemskapet sendes i mars til alle som er med på tenniskolen. Ved betaling godtar en disse betingelsene.
Kampanjekode
 
 *