Vokse dypere - Encounter the Father's love

Smak og se at Herren er god,  salig er den som søker tilflukt hos ham. Salme 34.9
Først smaker vi eller opplever Hans kjærlighet til oss, så blir hele vårt perspektiv på hvem Han er og hvem vi er, helt forvandlet. For deg som vil utforske det å leve som Guds sønn/ datter.

ENCOUNTER THE FATHER’S LOVE

Vi har erfart dyp berøring av Gud, vår Fars kjærlighet. Å leve  som hans sønn/ datter har forvandlet våre liv og vi ønsker å gå dypere i den åpenbaringen. Du inviteres herved til Oslo 19.-21.04.18. Felleskskapene Catch the Fire Oslo og Oslo Vineyard står sammen om dette arrangementet. Vi gleder oss til å være sammen og utforske kjærligheten vår himmelske Far har til hver enkelt av oss. Husk å melde deg på. Velkommen til inspirerende dager!

Å tilbe er i dypeste forstand å sette Gud og Jesus først, og lovsangen vil reflektere det livet vi lever. Lovsang kommer som en naturlig følge av kjærlighetsforholdet til Jesus. Vi vil disse dagene bruke tid sammen i lovsang og Clayton Simon fra Catch the Fire vil lede disse stundene. Han er fra USA, ble ledet av Gud til å flytte til Norge med sin familie for noen år siden og er en av lederne i CtF Oslo. Clayton har en profetisk salvelse og vi ser frem til å være i Guds nærvær.

Om Ian Ross
Gud kalte Ian Ross til å bære budskapet om vår himmelske Fars kjærlighet til nasjoner og folkeslag i 1998. Ian ser det som sitt oppdrag å representere vår Far, ved Den Hellige Ånd, på en slik måte at folk faktisk selv møter denne kjærligheten. Han ser sin tjeneste ikke som å presentere folk med mer "Informasjon", men i stedet stole på at Den Hellige Ånd vil bringe "Åpenbaring" om hvem Gud er som Far. 

"Å delta på Farshjerte konferansen har vært et av de mest betydnings-fulle valgene jeg har tatt. Jeg fikk en helt ny forståelse av Gud som en Far og min identitet som hans barn. Jeg fikk oppleve en ny og dyp fred. Fra å ha hatt en tro preget av strev og skyldfølelse, har jeg fått oppleve ny hvile i at min Far i himmelen vil ta seg av meg og mine behov. Det har vært en stor glede å bli kjent med Ian Ross, han er en Far og bærer Gud Fars hjerte. Med humor og rå ærlighet formidler han så troverdig sin egen trosprosess og gjør det mulig for andre å ta fatt på sin. Han representerer det han snakker om. Jeg unner alle å få oppleve å høre om Fars godhet med Ian Ross." Helen Norheim

Ta med en gjest(er) lørdag kveld
Lørdag kveld kan du som deltar og betaler deltageravgift, invitere med deg personer som ønsker å finne ut hvem Gud er, eller som søker svar på spørsmål rundt tro, eller som ønsker å erfare Gud som Far. De kan delta gratis som dine gjester på møte lørdag kl 19.

PROGRAM

TORSDAG 19. april
18.30 Registrering
19.00 Lovsang, undervisning

FREDAG 20. april
12.00 Lovsang, undervisning
13.30 Kaffepause
14.00 Undervisning
16.00 Middagspause
19.00 Lovsang, undervisning    

LØRDAG 21. april
12.00 Lovsang, undervisning
13.30 Kaffepause
14.00 Undervisning
16.00 Middagspause
19.00 Lovsang, undervisning    
ca 22.00 Avslutning

Sted og ankomst
Oslo Vineyards lokaler ved Ringveien (Ring 3) i Nydalen, Rolf Wickstrømsvei 15B, 0484 Oslo.
Nydalen togstasjon ligger på baksiden av huset. Ring 3 med buss stopp ligger på forsiden av bygningen. Til Nydalen T-bane er det
8-10 min. gange. Vi har parkerings-muligheter etter kl 18 og i helgene (ligger i kortenden av bygget). Inngang fra forsiden av bygget mot Ring 3. Kart se, oslo.vineyard.no. Tider se, ruter.no

Pris pr. person kr. 425,-

Middagsalternativ, fredag 20.april
Thaigryte med kylling, ris salat og brød – kr. 225,- pr. pers.
Tortilla lefser med røkelaks og grønnsaker – kr. 95,- pr. pers.

Middagsalternativ, lørdag 21.april
Fiskegryte i green curry med nudelsalat – kr. 225,- pr. pers.
Påsmurte dobbel blings med philadelphia, røkt skinke og grønt – kr. 95,- pr. pers.

MAT & ANNEN INFORMASJON:
Middag fredag og lørdag kan forhåndsbestilles ved påmelding for de som ønsker. Det blir ikke salg av mat under konferansen. Vi  ønsker å legge til rette for fellesskap og samtaler rundt middags-bordet i kantinen rett ved siden av møtelokalene.
Spørsmål ta gjerne kontakt med Heidi Strømsmo, 980 93 673 eller Sølvi Larsen Borgen, 465 46 616.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Middag fredag

Middag lørdag