VIP Rally Grimstad 2019

Har du og vennegjengen din, firmaet ditt eller noen du kjenner lyst på en virkelig rå opplevelse under årets Rally Grimstad?

Vi har ledige VIP-bord hos På Torvet. Grillmat tilberedt av Herlighed og salg av øl, vin og drikke. Du sitter rett ved start og mål rampen, få meter fra storskjermen. Du har tilgang til shuttle busser som kjører deg/dere ut til fartsetappene hele dagen. Det er salg av drikke på sikkert publikums område ved Skiftenes og salg av drikke/øl på eget publikums område ved Lia. Det blir masser av overraskelser og hyggelige folk denne dagen. Bestill snarest mulig om du er interessert.

På torvet blir det action og moro tett på løpet med LIVE overføring til storskjerm og speaker. Det blir servert mat gjennom dagen og salg av mineralvann, øl, vin m.m over disk. Program, rallyavis og resultatservice vil være tilgjengelig i VIP-området.

Prisen er kr 495 pr person og inkluderer inngang og mat. Drikke selges separat over disk. Du får VIP-kort som gir adgang og mat, inkludert shuttle buss hele dagen ut til etappene på Skiftenes og Lia.

BONUS: Som oppvarming inviterer vi dere fredag 23/8 til et show med presentasjon av alle deltagere på torvet i Grimstad sentrum mellom kl 19.00 - 21.00. Det blir salg av drikke og mat fredag kveld.

VIP-service er tilgjengelig på telefon 909 23 795.

Estimert tidsplan Grimstad sentrum
Kl 09.00 Start av løpet på torvet
Kl 15.30 Første bil i mål
Kl 18.30 Siste bil i mål
Kl 20.00 Premieutdeling

Velkommen som gjester!

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Antall
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Kampanjekode
 
 *