Vi tryller med sjokolade

Sjokolade + meieriprodukter = sant

I TINE er vi så heldige å ha med oss vår egen konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor-OL som kursleder. 

Vi kombinerer noe av de beste råvarene som finnes; nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. 

I dette kurset lærer du å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter, topp moderne kaker og - hvis det er ønskelig og nok tid - lager vi også små sjokoladeskulpturer.

Alt dette i hyggelige omgivelser med mye latter -  sammen med gode bransjekolleger.


Kurset passer for dessertkokker, konditorer, kjøkkensjefer og kokker.


Kursavgift per deltager er kr 1.600,-  og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE. 

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap;  kurskompendiet, råvarer kursdagen, forstykke og enkel servering.


Vi anbefaler å ta med egnet arbeidstøy. 


VELKOMMEN TIL KURS MED TINE PARTNER SERVERING 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon