VELDEDIGHET

DONASJONER, ARRANGEMENTER OG MEDLEMSSYSTEM
REGISTERER DEG
VELDEDIGHET GJORT
ENKLERE
Donasjoner

Gjør det enkelt å donere penger til deres veldedige organisasjon. Du kan enkelt sette opp én eller flere ulike donasjons-sider til flere ulike formål, og dele lenken på web, e-post og i sosiale medier. Betalingen går trygt gjennom oss via VIPPS, kort eller faktura.

Det er enkelt å kommunisere med alle bidragsytere, enten du skal takke dem eller minne dem på innsamlingen. Send meldinger både før, under og etter innsamlingen,enten via e-post eller SMS.

Arrangementer

Årsmøter, samlinger, medlemsaktiviteter som løp eller leir - hos oss kan du håndtere dine arrangementer, uansett om de er gratis eller krever betaling.

Få full oversikt over deltagere i vårt påmeldings- system, og gjør det enkelt å melde seg på arrangementet med mulighet for både kort-, faktura- og mobilbetaling.

HVA VI KAN
TILBY
Deltager Basic

Vårt påmeldingssystem Deltager Basic dekker de fleste behov - sett opp din egen påmeldingsside og velg om den skal være offentlig eller kun for inviterte. Online påmelding og betaling, oppdaterte deltager- og økonomiske rapporter. Du har tilgang til systemet 24/7, og det er gratis å registrere seg som arrangør. Vi utbetaler hver uke!

Tilleggsmoduler

Vi vet at våre kunder har ulike behov, og derfor har vi et bredt spekter av tilleggsfunksjonalitet.
Mulighet for faktura, invitasjon, engelsk språk og donasjon for å nevne noen.

Se alle våre tilleggsmoduler her, og kontakt oss for et godt tilbud!

MEDLEMS-
SYSTEM
Få oversikt over dine medlemmer

Både små og store veldedige organisasjoner har behov for et medlemssystem. Når du bruker vårt medlemssystem får du oversikt over medlemmer og donasjoner, du kan kommunisere med medlemmer, og opprette og invitere de til arrangementer og innsamlinger.

All betaling går gjennom medlemssystemet, og dere får full oversikt og detaljerte økonomiske rapporter. Du slipper å forholde deg til flere ulike systemer med medlemshåndtering og påmeldingssystem i samme plattform.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!