Valpekurs 18:00 (Oppstart Januar)

Gi valpen en god start på livet!På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blandt annet med innkalling, passering av andre hunder, kontakt, sitt, gå og legge seg på teppet og å vente på «værsågod». Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med andre hunder og mennesker er også en viktig del av kurset.

the-come-command

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold!


Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles «klikkertrening» på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en «læringsmaskin» som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.Valpekurset går over 8 uker (1 teorikveld, 1 privattime og 6 kurskvelder) og er åpent for hunder av alle raser fra 2-6 mnd.

Kurset vil starte med teori 13. januar (kl. 18.00 – ca. 21.30), privattimene blir satt opp i uke 4, og praksiskvelder vil gå mandager kl. 18.00-19.15 fra uke 5 med unntak av høstferien i uke 9. Siste kurskveld er 9.mars.

Deltakelse på teorien er obligatorisk.

Instruktør: Nina Hjertviksten

Velkommen på kurs!Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon