2/3 | Urban Sketching Workshop| Per Ragnar Møkleby

OBS! Kurset har oppstart 2.mars 2023.

Per Ragnar Møkleby har illustrert bøker, aviser og magasiner i 25 år. For noen år siden gjenoppdaget han skissebokas magi. Siden da har han brukt mer og mer tid på å tegne sin verden enten det er familien og katten hjemme, medpassasjerer på toget eller konserter han har vært på.

Dette handler om å tegne. Ikke om tegningen. Det handler om handlingen, ikke produktet.

Fenomenet urban sketching er ikke nytt. Det har folk i praksis gjort i mange hundre år. Det betyr rett og slett at man tegner det som foregår rundt seg, med fokus på bebodde områder.

Våre nære omgivelser er utrolig rike på fortellinger og opplevelser, og dette er noe urban sketching kan hjelpe oss til å oppdage. Et forsøk på å dokumentere livet gjennom tegning kan være overraskende berikende.

Et kafébesøk kan bli et oppslag i en skissebok med tegning av mennesker, kaffekopper og menyskilt.

Det blir så et kafébesøk som alltid vil huskes da oppslaget ikke bare inneholder tegningen og teksten, men også henter frem minnene om hvorfor du var der, lukten av den våte hunden som lå bak deg og den søte smaken av kaffen.

* Du har mulighet til å få kjøpt en penn vi skal bruke på kurset, ettersom det er et poeng i seg selv at alle bruker den;

Tombow Fudenosuke  Hard Penselspiss Brush Pen i to farger i samme penn! På den ene siden er det sort pigmentert blekk, i den andre er det grått.

Brush-spissen gir forskjellige linjebredder etter hvor hardt man trykker ned på pennen.

Passer perfekt til Hand Lettering eller kunsttegninger. 

Velkommen til workshop!

Det blir tre kurskvelder 2/3 16/3 og 23/3 fra kl.18-21

Pris; 1475,- som du betaler den første dagen på workshopen.

Kurset er bindene og frist for avmelding av kurset er 7 dager før oppstart!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon