Ultimate relaxation: Yoga Nidra og lang gongavspenning

Dato 6.desember, fredag kl 17-19.00
Adresse er: Dronningensgate 23, 2.etg, ring nede på 208 (Bloom Studio)

Meld deg på en kurs ved å registrere dine opplysninger.

Ønsker du oppleve å den ultimate avpenning - i kropp, sinn og sjel? Og det beste av alt - du trenger ikke å gjøre noe. Under timen ligger du på en deilig ullmatte og følger indtruksjoner for Yoga Nidra, som etterfølges med en avspenning med gonger, da kan du bare slappe av og gi deg hen til deilige vibrasjoner. 
Etter avspenning inviteres du til et hyggelig samvær med te / snacks.

Yoga Nidra (bevisst søvn) i kombinasjon med Gongavspenning er veldig avslappende, samtidig kan virke transformerende og helende for kropp, sinn og sjel. Da i den tilstanden mellom søvn og ikke søvn, kan starte selvhealing prosess. De fleste opplever seg utvilet og fornyet etterpå.
Yoga Nidra holdes på lettfatelig engelsk.

Timen begynner med  Yoga Nidra med dr.Dhanalaksmi, lege og yogaterapeut fra India. Hun underviser i tradisjonel yoga nidra som er også forkningsbasert metode .

Yoga Nidra - er en fantastisk måte å oppleve dyp hvile og få restitusjon både for kropp, sinn og sjel. Dette er en guidet meditasjon, som kan oversettes som "yogisk bevisst søvn". Du blir guidet gjennom ulike steg som kroppskanning, pustebevisshet, visualiseringer for å kunne komme i en dyp hvile tilstand. Kroppen kommer i en dyp avspenning, mens sinnet er våken (noen sovner, men det er en form for avspenning også :)). Under Yoga Nidra kan du også sette din intensjon  - som vil skape et frø til en positiv endring i underbevisstheten din.  
Sinnet kobles av etterpå, under påfølgende gongavspenning.  

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te / snacks for deg som vil.

Du ble ledet av:
Dr. Dhanalakshmi, undannet lege fra India. Hun har også internasjonal sertifikat med videre utdannelse i yogaterapi for leger (fra Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana, in Bangalore, https://svyasa.edu.in/). Dr. Dhana Lakshmi har sin egen Yoga Institutt i Bangalore, India sammen med likesinnede leger / yogalærere. Nå tar hun Master grad ved universitet i Oslo. Unik mulighet til å lære yrgamle men vitenskapelig bekreftet teknikker for indre ro og fred.  Klassen holdes på lettfattelig engelsk.

Maria Andersen, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut. Maria undannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.

Lurer du på noe?
Informasjon om Yoga Nidra kan stilles til Dhanalaksmi på: drdhanalakshmi1994@gmail.com
Informasjon om gong kan stilles til Maria på : mediyoga.oslo@gmail.com, evt. tlf. 99 31 34 37 (send sms først) 

-------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om ledig plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.
 

Ved å kjøpe billett godtar du våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon