Deltager - Trygghet og glutenfri matglede

Trygghet og glutenfri matglede

Norsk cøliakiforening arrangerer kurs om glutenfri mat for kokker, servitører og annet kjøkkenpersonell

Personer som bestiller glutenfri mat på spisesteder må være trygge på at de som lager og serverer maten kjenner til hva de kan spise slik at de kan oppleve matglede og slipper å bli syke. Vi vet at de fleste gjør så godt de kan, men likevel er det er mye usikkerhet knyttet til håndtering og tilberedning av glutenfri mat: «Hva skjer om de bare får i seg litt gluten? Er det så farlig?» Det er ikke alle som vet at en «vanlig» brødsmule er skadelig for personer som ikke tåler gluten.

Kurset skal gi kokker, servitører og kjøkkenpersonell nyttig informasjon og øvelser slik at de lettere kan bidra til å skape trygghet og glutenfri matglede for personer med behov for dette på spisesteder.

 
Registreringsskjema
Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Arbeidssted
 *