Trine Rein | Hagekonsert 2019

SALGET AV ENKELTBILLETTER TIL DENNE ER STOPPET PGA. PLASSMANGEL DERSOM KONSERTEN MÅ VÆRE INNE. Men fortvil ikke! Sannsynligvis vil solen skinne vakrere enn noensinne og vi har da "ubegrenset" med billetter til bakhagen. Sett deg på venteliste, så får du en melding når vi frigjør flere billetter (du forplikter deg ikke til kjøp, men får altså en påminnelse når flere billetter slippes).

SETT DEG PÅ VENTELISTE PÅ LINKEN https://www.deltager.no/queue/262247.aspx


I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og er en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen
«Hver Gang Vi Møtes» våren 2019. 
Høsten 2018 ble tilbrakt i studio med mange vakre nyskrevne låter som vil presenteres på hagekonserten sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren! Trine Rein er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med. Trine er kjent for å by på seg selv og med humor og historier til ettertanke underveis i konsertene, blir publikum bedre kjent med artisten og personen Trine Rein.

Konserten flyttes inn dersom dårlig vær. Det legges derfor ikke ut flere billetter enn vi har plass til inne i kafeen dersom dårlig vær. Vi selger mer når vi vet konserten kan holdes ute.


DØRENE/HAGEN ÅPNER IKKE FØR CA. KL. 16.30 (PGA. LYDPRØVE).

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon