Trening Skedsmo Skiklubb, ski 2018-2019 - fra 4 år til 8. kl

Velkommen til ny sesong med Skedsmo Skiklubb!

All påmelding til treningsgruppene skjer via denne siden, det sparer oss veldig mye administrasjon, og gir mer tid og overskudd til å lage et best mulig treningstilbud!

I tillegg til å betale treningsavgift må den aktive være medlem i Skedsmo Skiklubb.
Hvis du ikke er medlem fra før registreres du som medlem ved påmelding.
Medlemskontingenten faktureres årlig i januar. (Enkeltmedlem kr 300/Familiemedlem kr 500 for 2018).

Husk at medlemskapet gjelder til vi mottar skriftlig utmelding, bruk helst webskjemaet www.skedsmoskiklubb.no.

Det vil fortsatt være slik at det er mulig for de som ikke har vært med tidligere å ombestemme seg hvis man finner ut at barnet ikke er modent for aktivitet i gruppe eller av andre årsaker. I så fall sender du en epost til medlem@skedsmoskiklubb.no og forklarer situasjonen innen 21 dager etter påmelding/treningsoppstart, så refunderer vi treningsavgiften fratrukket et administrasjonsgebyr på kr. 100,-


Har du andre spørsmål, så send en epost til medlem@skedsmoskiklubb.no 
.Velg kategori ut fra hvor gammelt barnet blir i 2018, uansett når det har fødselsdag i løpet av året. Deretter får du opp en nedtrekksmeny der du velger fødselsår. Vi ber også om eksakt fødselsdato i feltet under. Vennligst bruk riktig datoformat, husk to siffer for måned og 4 siffer for år!  Fra den dato en utøver fyller 13 må det betales egen lisens. Mer info finnes under Nyttig/Skilisens på hjemmesiden.Oppstart i Tæruddalen, ved ungdomsskolen, torsdag 23.8.2018 kl. 18.00-19.00.


Treningstider finner du ellers i Aktivitetskalenderen på www.skedsmoskiklubb.no. Her finner du også mer informasjon om klubben.

Ved innmelding som medlem og utøver samtykker du automatisk til å ta imot info og påminnelser fra klubb og utøvergruppe på oppgitte e-post adresser.

Med ønske om en flott treningssesong med godt treningsutbytte!

Skedsmo Skiklubb

Et lite tips!
 Hvis du skal melde på flere samtidig trykker du på "Legg til ny deltager" i stedet for "Bekreft"

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon