AVLYSES! Dyrk på liten plass! Workshop med Anna Sofie Willumsen

Workshopen er dessverre avlyst. 

Har du en balkong eller liten hageflekk?
Da kan du dyrke urter, grønnsaker og blomster hele sesongen, bare i mindre skala enn i en stor kjøkkenhage. 

Denne kvelden får du inspirasjon til å lage en liten frodig oase med spiselige vekster. 

Kanskje du blir ikke selvforsynt men du får gode opplevelser med jord under neglene, bedre forståelse for kretsløpet og så er det lite som slår smaken av egendyrket mat og krydder.
Vi skal bla prate om hvordan vi kan lage god levende matjord til potter, blomsterkasser og pallekarmer. Hvilke vekster som passer i den lille hagen og hvordan og når er det lurt å så de ulike frø. 

Vi skal prate om hvordan man kan lage egen luktfri kompost og gjødsel til plantene og hvordan man kan dyrke i høyden og optimere utbyttet på begrenset plass.

Vi skal også lage enkle potter av avispapir og ikke minst så litt frø, som du får med hjem til å starte sesongen.

Kursholder denne kvelden er Anna Sofie Willumsen, som er daglig leder på Prestegårdshagen andelsgård i Porsgrunn og mangeårig hobbydyrker i egen hage i Porsgrunn. 

Hun fascinert av det enorme mangfoldet, man kan dyrke i egen hage til glede for både mennesker, småkryp og insekter. Og det av sorter som ikke finnes i butikken! Er medlem av KVANN – norske frøsamlere og har litt for mange frø på lager hjemme:-)

Er også permakulturist og opptatt av de små ting vi alle kan gjøre i hverdagen for å bidra til en litt mer bærekraftig levevei.

Velkommen til en grønn kveld!


Pris: kr. 550,- (Betales når du kommer på workshop).

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon