TINE fotballskole Uke 32/2021

 

Holmlia SK Fotball vil også i år arrangere fotballskole for jenter og gutter i alderen 7-13 år. Fotballskolen arrangeres på vår kunstgressbane på Lusetjern, også i år i samarbeid med Norges Fotballforbund og TINE. Fotballskolen arrangeres i uke 32, mandag 09.08.21-fredag 13.08.21 i tidsrommet 09.00-15.00.
Det er stor etterspørsel etter plasser, så påmelding vil være etter først til mølla prinsippet!

Fotballskolen vil være et tilbud for årsklassene mellom 7 og 13 år (født: 2014 - 2008) . Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.
På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball vil selvfølgelig være hovedaktiviteten denne uken, noe som besørges av et variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter, slik som grilling.

Endelig program for de enkelte dager, samt annen informasjon vil bli sendt på mail uken før fotballskolen starter.
 
HVA KOSTER DET ?
TINE Fotballskole Holmlia koster kun kr 1100,- pr. deltager. Inkludert i prisen er : Instruksjon / trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !

Påmelding skjer via deltager.no.


VELKOMMEN TIL FOTBALLGLADE DAGER I AUGUST!
 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Adresse og postnr/sted
 *
Mobil
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Kjønn

 *
Blir barnet hentet

 *
Har barnet allergier?

 *
Vi ønsker å ta bilder av deltagerne i aktivitet ute og inne. Bildene ønsker vi å bruke på våre nettsider. Navn og alder på eleven publiseres ikke.
Vi samtykker i at Holmlia sportsklubb, fotballgruppen kan bruke bilder/korte filmsnutter av vårt barn på nett og i informasjon om TINE fotballskole.

 *
Holmlia sportsklubb kan få henvendelse fra medier som ønsker å lage reportasjer om TINE fotballskole. Vi tillater kun at mediene lager reportasjer som handler om TINE fotballskole.
Vi samtykker i at vårt barn kan intervjues av avis, radio eller TV og at bilde med fornavn og etternavn kan publiseres

 *
 *