Tidlig matglede

Lær å lage appetittvekkende barnemat. 

Lær hvordan du kan lage smakfull og næringsrik barnemat og hvordan du enkelt kan lage middager som hele familien kan spise – også de aller minste!

Vi vil gi foreldre tillit til at de selv kan lage trygg og sunn barnemat. Vi deler våre erfaringer og kunnskap, og gir en kort innføring i råvarer, riktig tilberedning og hygiene. Det viktigste er å få babyen til å bli glad i naturlig sunn mat og naturlig ta del i familiemåltidene.

Vi skal sammen lage deilige middagsretter basert på kjøtt, fisk, fugl og grønnsaker, samt fingermat til de minste. Rettene lages ved bruk av enkle metoder og kjøkkenredskaper, og med råvarer som er lett tilgjengelige for de fleste. Ta gjerne med deg et par rene glass, så får du noen smaksprøver med deg hjem.

Det vil være mulig å komme både med og uten barn, og alt legges til rette for at de små skal få smake, sove, stelles og ha det bra under kurset. Kursdeltakerne oppfordres allikevel til å ikke medbringe et skrubbsultent barn da kurset varer i 2,5 time.

Påmelding er bindende. Blir du forhindret fra å komme så gi allikevel beskjed til brita@geitmyra.no

Vi har dessverre ikke anledning til å ha biler parkert på Geitmyra matkultursenter, men har plass til å ha trillevogner stående under tak.

Dere finner oss her på kartet. Vi anbefaler buss til Lindern, Fayes gate eller Sagene. Nærmeste parkering er i parkeringshuset på Ullevål sykehus, eller gateparkering lengre opp i Tåsenveien eller sideveiene.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon