AVLYST Telenorkarusell, renn 5

Telenorkarusell  Åpen for alle uten tidtaking. Det arrangeres 5 renn. På grunn av smittevernstiltak er det ikke mulighet til melde seg på samtlige renn. Det må gjøres enkeltvis påmelding pr renn. Pris for påmelding er kr 100,- pr deltager. Søskenmoderasjon på k 50,- på søsken nr.2 osv. Søskenmoderasjon gjelder også mellom Telenorkarusell og Cuprenn. Husk å hake av for søsken og oppgi navn på søsken som betaler full pris.

Påmeldingsfrist for Telenorkarusell er kl. 12 på renndagen. Det er satt et tak på antall deltagere i år på 100 deltagere pr renn. Hvert barn kan kun ha med seg en voksen. Det er dessverre ikke mulighet for søsken som har vært med på Telenorkarusell å oppholde seg på arena etter kl 18.15. Det et er ikke mulig med etteranmeldelse.

Startnummer hentes på gamle tidtagerbua nede på sletta fra kl 16.30. Alle må levere tilbake startnummer etter at de er ferdige å gå. Alle voksne som er med inn på arena må være registrert og ha på seg vest. 

Løypene er åpne fra kl 16.45-18.00. Etter kl.18.00 stenges løypene for å klargjøre til Cuprenn som starter 18.30. Deltagere og foreldre må da forlate rennarenaen.

Alle får en startpremie på sitt første renn.

Det er ikke mulighet til å arrangere kafedrift, men alle får en liten overraskelse når de kommer i mål.

Vi oppfordrer alle til å følge gjeldende smittevernregler. Hold avstand og ha god håndhygiene. 

Vi ønsker små og store velkommen til en morsom ettermiddag med mye skiglede:-)Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon