NPF teknikkurs padling Støtt

Velkommen til NPF teknikkurs hav. Her lærer du litt mer om sikkerhet, teknikk og behandling av kajakkutstyret slik at du kan padle sammen med venner og utforske livet på havet med en god ballast innenfor teknikk og sikkerhet. Kurset varer i 16 timer og gir nødvendig kompetanse for å bevege seg på havet også når det blåser opp, når havtåken siger inn eller når du plutselig befinner deg i et ukjent område. Kvalifikasjonskrav: Grunnkurs hav.

Denne gang har vi valgt vakre Støtt som lokalitet for kurset. Fantastiske muligheter for varierte forhold og samtidig tilgang på fasiliteter som toaletter og drikkevann for bekvemmelighetens skyld. Overnatting, bespisning og eventuelt utstyrsleie fikser du ved å kontakte Støtt brygge på stott.no eller på tlf. +47 400 21212

27.april hele dagen, 8-.april 9- 14 .

Kursavgiften inkluderer kun kursing. Utstyr, transport (reise til Støtt) og mat besørger den enkelte selv . Påmelding er bindende.  Mer om kursinnholdet finner du på 

http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/

Praktisk info:

Lørdag blir mest brukt til tekniske øvelser. Repetisjon fra grunnkurset, innføring i noen nye teknikker og utprøving av litt tøffere værforhold enn på grunnkurset.

Søndag legger vi opp til teknisk trening med tur som verktøy. Planen er å ta for seg av Støttværs opplevelser, men her spiller selvsagt vær og vind inn og avgjørelsen ang. lokalisering tas i fellesskap lørdag.

TA MED TIL KURS:

 Båt, åre, tørrdrakt+ sko, spruttrekk, vest, hette, hansker, taueline,  hjelm. Taueline og hjelm kan leies av oss for kr. 100 pr. stk. Meld fra om behov for slikt på forhånd.
2 sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, 2 par sokker, nistepakke og drikke. Gjerne varm drikke på termos. Ta også med ditt våttkort. Håndkle, lue og varme votter kan også være kjekt. Eventuelle kameraer bør være vanntette i kajakk og alt du er virkelig redd for pakkes i vanntett pose.

Møt opp uthvilt, mett og varm. Gi gjerne beskjed til kursleder hvis det er noe som kan virke inn på formen din disse dagene. Vi ønsker å legge til rette for at du får en best mulig opplevelse gjennom kursdagene.


Våre kursledere på disse kursene er Kristin Nordhus Karlsson og Vegard Olsen. De er begge utdannende turleder hav, det nest øverste steget på padleforbundets kompetansestige og den høyeste kompetansen på Helgeland. De arbeider også begge med godkjenning i andre internasjonale forbund og padler, konkurrerer og ruller i hele Norge og i andre europeiske land for til enhver tid å kunne gi deg som deltager en fantastisk opplevelse. Et teknikkurs er ikke noe du gjør med hjertet i halsen og med livet som innsats, men med instruktører i absolutt toppklasse vil du være i stand til å tøye dine egne grenser så langt som du vil og tør. 

Vi gleder oss til å padle med nettopp deg :-)

Vel møtt!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon