Teknikkurs hav 7. - 8. september 2019

Velkommen til Teknikk-kurs hav i  Stavanger kajakklubb   
                                         

Teknikkurs hav er kurset for deg som vil gå videre i våttkortstigen og som har gjennomført grunnkurs hav.

Dette kurset gjennomføres i fantastiske omgivelser på Kvitsøy, i forbindelse med den årlige klubbsamlingen til Stavanger Kajakklubb.

Her lærer du garantert mye nytt, det er artig og du får beveget deg litt i røffere farvann, terpet på teknikk og kjent litt på egne grenser.

Kurset gir deltakeren godt grunnlag for å kunne forlenge padlesesongen utover høsten og vinteren og gir muligheter til å bli med på turer som ligger litt mer utenfor byøyene.


Prisen på kurset er kr 2000 inkl. lån av kajakk og utstyr

  

Du vil få en epost i fra kursansvarlig med informasjon om instruktører og praktiske opplysninger når kursdato nærmer seg. Kurset varer fra kl. 09.00 til ca. 17.00 lørdag og søndag. Prisen for kurset er 2.000 kroner og forutsetter medlemskap i klubben.

Med medlemskap og Våttkort (NPF Grunnkurs Hav), kan du delta på turer og andre aktiviteter i klubben.  Vi er over 1.200 medlemmer som allerede drar nytte av fordelene i Stavanger Kajakklubb. 


For å delta på dette kurset må en være medlem i Stavanger kajakklubb. Om du ikke alt er medlem, kan du finne informasjon om priser og innmelding her: Bli medlem   Medlemskontingent kommer i tillegg til kursavgift

Les mer om Stavanger Kajakklubb her: Stavanger Kajakklubb

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon