Ta til takke - flatmat og rundmat frå alle verdenshjørne

Lær å bruke kjevle, fløy og takke – og sjå korleis flatmat gjennom alle tider og frå alle delar av verda har vore god kvardagsmat. Me lagar tradisjonsmat både frå Innlandet og utlandet, som potetlompe, nanbrød, lefse, pitabrød – og serverer med fargerikt tilbehøyr!

Kurset passar for barn frå 5 til 15 år. Minimum 1 barn per vaksen. 

Kurset kostar 250,- for vaksne og er gratis for barn. Bindande påmelding.

Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Klasse/kategori *
Antall Barn
Antall Voksne
 (kr 250,00 pr stk)
Navnet på barnet/barna
 *
Alder på barnet/barna
 *
Jeg er kjent med at påmeldingen er bindende og at jeg ikke kan få refundert beløpet ved avmelding.
 *
 *