Rens kroppen - kickstart 2019 med sunn mat


Lær mer om mat laget av økologiske grønnsaker. 

Juicing, vegansk raw-food og detox er nye navn på et spennende kosthold uten kjøtt.


Kokkene fra restaurant Til Stede mat og mer hjelper deg med å rense kroppen etter jula. Lær nye og sunne oppskrifter som er morsomme å lage og bra for klima og miljø. 

Du lærer også å bruke dehydrator – en tradisjonsrik tørkemetode som sikrer at viktige næringsstoffer blir bevart.


Kveldens meny: Sammen lager vi vegansk raw food og noen gode detox juicer, noen kalde dressinger (cashewkremer og oljebaserte) samt grønnsakspasta, dehydrerte nøtteboller og salater med tilbehør. Måltidet avsluttes med noe søtt.


Pris kr 750.- pr person. Kr 150.- i fordelsrabatt Pris med FVN-fordel: kr 600.-


Tid: Onsdag 23. januar 2019 kl 18.00 – ca kl 21.00

 

Praktisk:

 

Det er begrenset antall plasser - noe som muliggjør god dialog mellom kokk og deltakere.


Kursholder vil være kjøkkensjef Benjamin T. Dogan fra Til Stede mat og mer. Restauranten serverer kun sjømat og vegetariske retter og er ett av landets fremste serveringssteder for økologiske landbruksprodukter. Sertifisert både som Miljøfyrtårn og DEBIO Sølv.

 

Kursene arrangeres på Grønt senter. Odderøyveien 5. Kristiansand.  Kart: www.grontsenter.no




 

Registreringsskjema