Dølinger! Forén eder! Vi skal til Hemsedal! 

18. januar inviterer Studentsamfunnet alle studenter ved Westerdals Oslo ACT til en knallhelg på fjellet i Skandinavias alper! For 2250,- kr kan du, om du er heldig, ende opp med å stå side om side ned bakkene med Ingrid Wigernæs, Hemsedals ski-stolthet (ingen garanti da hun er nesten 90 år..). Det vi derimot garanterer er at du får:

-----

· Overnatting i leiligheter i Fjellandsbyen (4 og 6 pers pr. leilighet)

· Sengelinne (sengetøy og håndkle) utlagt på rommene

· Sluttrengjøring av leilighetene etter utsjekk

· Skikjøring under oppholdet (heiskort)

· Fet stemning

· Mat og annen moro på hyttene

-----

Har du aldri stått på ski før? Eller føler du deg så godt som proff? I Hemsedal har de løyper som passer for alle, alt fra barneområdet til offpistemuligheter. Det vil bli en heftig helg med høy fart i bakkene og afterski-boost med DJ. Det er begrenset med billetter, så her gjelder det å kjapp i løypa og bestille tidlig! 

-----

BILLETTER

Fullpris uten buss: 1650,-

Fullpris med buss: 2000,-

-----

Billettene blir lagt ut onsdag 25. oktober, så her er det bare å gjøre seg klare til startskuddet! 

-----

Ansvarsfraskrivelse: Kjøpet er bindene, og Studentsamfunnet er ikke ansvarlig for refundering av kjøpt billett eller erstatting av tapt billett. Billettprisen kan variere frem mot slipp av billetter.

Videresalg er tillatt, men ikke til høyere pris en kjøpssum. Salget må for øvrig også godkjennes av arrangør før videresalget kan gjennomføres. 

Vi bemerker at ved valg av betaling 21 Februar så vil det være en navneliste med signering før ombordstigning 18 Januar.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.