INTO CAMPUS 2018

VIKTIG: ORDINÆRE BILLETTER TIL INTO CAMPUS 2018 ER UTSOLGT. DET ER NÅ SLUPPET BILLETTER TIL 249 ,- PER STK SOM GIR INNGANG TIL ROCKEFELLER I KVELD 18.08.18.13.–18. august samles alle nye studenter ved Høyskolen Kristiania, Westerdals og Fagskolen Kristiania til Into Campus – en uforglemmelig fadderuke og en strålende start på studietiden. Uken vil være preget av organiserte arrangementer på både dag- og kveldstid sammen din faddergruppe og alle andre nye studenter. Vi gleder oss til å ta dere imot i Kubaparken mandag 13. august!

Ukas begivenheter, artistslipp, konkurranser og andre nyheter legges ut i Facebook-arrangementet «Into Campus 2018 // Oslo», så stay tuned there ✨ Vi anbefaler dessuten alle studenter å følge intocampus på Instagram for flere oppdateringer og mer moro fremover.  Nå er hele programmet klart! Sjekk også ut nettsiden vår for svar på ofte stilte spørsmål og alt rundt Into Campus: 

http://studentunionen.no/into-campus


I år igjen samarbeider Into Campus med Plan, og nå har vi valgt å støtte deres arbeid mot barneekteskap. Hvert år blir over 12 millioner jenter i verden gift som barn. Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang og likestilling for jenter – og for utvikling i fattige land. Som en del av samarbeidet går litt av våre billettinntekter til nettopp dette. Vi har åpnet for at dere har mulighet til å støtte ytterligere ved å legge 25 kroner ekstra til billetten. Mer informasjon om samarbeidet kommer på våre sosiale medier.


OBS! Dette arrangementet er kun for studenter ved Høyskolen Kristiania/Westerdals skoleåret 2018/2019. Du er selv ansvarlig for å vite at du kvalifiserer til opptak. Into Campus kan ikke garantere at du kvalifiserer til opptak og blir student ved Høyskolen Kristiania ved at du kjøper billett – her må du forholde deg til informasjon fra opptaksavdelingen.


Lurer du på noe angående Into Campus? Send en e-post til marked.intocampus@studentunionen.no


Ansvarsfraskrivelse
Arrangørene av Into Campus er ikke pliktig til å refundere kjøpt billett eller erstatte tapt billett. Billetter er personlige og kan ikke selges videre.

Restriksjoner
Billettene er kun tilgjengelig for studenter som starter sitt første år ved Westerdals og Høyskolen Kristiania i Oslo. Aldersgrense på arrangementet er 18 år.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.