STRETCHING - TORSDAG
Sted: Sal 1, Spenst Sørumsand
Startdato : 22.08.2019 19:00
Sluttdato : 12.12.2019 20:00
Påmeldingsfrist : 22.08.2019 19:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Ingvild Haugland
Tel: 92331243
Ingvild@vital-osteopati.no

STRETCHING - TORSDAG

STRETCHING - TORSDAG

TID: 22. AUGUST - 12. DESEMBER KL 19.00-19.55

PRIS: 1999 KR

Dette er timen for deg som ønsker å øke bevegelighet og bevegelsesutslag for å prestere bedre under trening, samt lære øvelser for å forebygge skader og optimalisere restitusjon. Det blir instruert både dynamiske øvelser og statisk tøyning for å øke bevegelsesutslaget. Timene vil fokusere på ulike kroppsområder i forhold til forbedring av teknikker og øvelser relatert til styrke- og kondisjonstrening. Fokus vil variere fra uke til uke.

Som deltager på høstkurset i Terapeutisk Stretching, får du tilbud om å gjennomføre en mobilitetsscreen for å kartlegge din bevegelighet. Ved å gjennomføre denne vil vi kunne analysere dine styrker og svakheter. Ved å sette dette opp mot dine personlige mål, kan vi utvikle et individuelt øvelsesprogram tilpasset deg og dine ønsker.

Screeningen inneholder:

-      Start-screen og kartlegging før kursstart (august 2019)

-      Individuelt tilpasset øvelsesprogram 

-      Tett oppfølging underveis med mulighet for endringer på planen etter behov 

-      Re-screen for å måle progresjon (desember 2019) 

Du vil bli kontaktet når du har meldt deg på, slik at vi kan avtale tid til å gjennomføre dette. 

NB: Er du medlem på Spenst Sørumsand får du delta på timene uten ekstra kostnad (ingen påmelding, kun gjennom vanlig gruppetime- påmelding via Spenst-app). Du har likevel mulighet til å kjøpe screening-pakken ved siden av ditt medlemskap (700,-). Ta kontakt!

Treningen foregår i sal 1 på Spenst Sørumsand.

Det er ikke krav til medlemskap på senteret for deltagelse. Det er Ingvild B. Haugland som står for kurset i sin helhet. 

Hvem? Kurset passer for alle, og det kreves ingen tidligere erfaring med stretching eller andre former for mobilitetstrening. Øvelsene er enkle å gjennomføre og kan tilpasses etter nivå. 

Har du noen spørsmål og ønsker mer informasjon så kontakt Ingvild på 92331243 / ingvild@vital-osteopati.no.


Påmeldingen er bindende:

Vital Osteopati binder seg til å reservere deg plass gjennom din påmelding via deltager.no, og du binder deg til å betale kursavgiften før kursstart. For gjennomføring av kurs forutsettes det minimum 4 deltagere. Dersom kravet ikke oppfylles, refunderes beløpet i sin helhet. 
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon