Stol-Yoga 2019

Mandager: Stolyoga kl.11.00-12.30, i Bra Fokus lokaler på "Listadhaugen", Sørheimsvegen 52, i Sør-Fron kommune. En yogaklasse som er godt egnet for deg som er eldre eller som har utfordringer i kroppen slik at det ikke er så tilgjengelig å jobbe på gulvet. Vi starter alle timene med å sitte på stol, jeg guider en enkel meditasjon som får oss til å «lande» i kroppen og i rommet. Deretter gjør vi enkle yogaøvelser sittende på stol, skånsomt og behagelig med fokus på pust og på å være tilstede i timen og i kroppen. Vi gjør deretter noen stående «asanas» (stillinger) for bedre balanse og styrke. Hvis det er ok for alle å sitte eller ligge på gulvet så gjør vi noen øvelser på matten og avslutter med en nydelig avspenning. Jeg har alt utstyr du trenger tilgjengelig, så ta på behagelig tøy som du kan bevege deg fritt i. Velkommen! Passer de aller fleste, super time for revmatikere, for deg som har fibromyalgi eller MS, samt eldre. Les mer på http://brafokus.no/yoga 


Påmelding her eller til Ellen på 90128093 / ellen@brafokus.no

Kurset går fra og med mandag 07.01.2019 til og med 08.04.2019 med unntak av: mandag 28.01. og mandag 18.02. da jeg er på kurs i Oslo, det er ikke yoga i vinterferien som er uke 9 (25.02.2019). (= 11 ganger a 90 minutter). Du har mulighet til å bytte til en annen yogaklasse hvis det ikke passer en uke.


Pris:1400,- betales ved oppmøte med kort eller vipps bedrift. OBS! Bindende påmelding 

Kursavgift blir kun refundert hvis du har legemelding om at du ikke kan praktisere yoga.  All yogapraksis foregår på eget ansvar. Ved å melde deg på kurs har du godtatt betingelsene. Gi læreren beskjed hvis du har en skade eller har byttet kne, hoft eller lignende, slik at du kan få hjelp til tilrettelegging og alternative øvelser.


Ved spørsmål ring meg på 90128093 

Registreringsskjema