Plan- og byggesakskonferansen 2023

Vi inviterer til årets viktigste møteplass for planleggere, areal- og byggesaksforvaltere i offentlig og privat sektor i Rogaland. Vi ønsker å gi dere to dager med faglig påfyll og gode diskusjoner, innenfor et bredt spekter av aktuelle tema. Med både fellessesjoner og tematiske parallellsesjoner vil det bli anledning til å vende blikket utover, og samtidig få faglig fordypning.

Konferansen arrangeres som del av Statsforvalterens Bærekraftsuke, og bærekraft vil derfor være en rød tråd gjennom konferansen. 

Påmelding og betaling

Du kan velge å delta på hele konferansen eller bare en av dagene. Pris per dag er 825 kroner. Dag én kan følges via streaming for 300 kroner. 

Betaling ved påmelding.

Parallellsesjoner

På dag to vil det arrangeres parallellsesjoner. Ved påmelding ber vi deg om å huke av for de parallellsesjonene du ønsker å delta på. Dette er ikke bindende påmelding, men gjøres for å gi oss en omtrentlig oversikt over antall deltagere på hver sesjon. Egen påmelding for disse vil sendes ut når konferansen nærmer seg, og det vil kunne være plassbegrensning på enkelte sesjoner.

 

Registreringsskjema