Miljødagene for landbruk 2024

Miljødagene for landbruk 2024 

Velkommen til årets miljødager. Vi kan love et spennende og inspirerende program med faglig påfyll. Meld deg på nå! 

Vi har gleden av å invitere kommunal landbruksforvaltning og andre som jobber for landbruket i Østfold, Buskerud, Akershus og Oslo til miljødagene 6. - 7. juni 2024. 


På programmet 

Miljødagene gir oss faglig påfyll om landbrukets miljøutfordringer, knyttet til kulturlandskap og forurensning. Vi tar også opp sentrale problemstillinger for landbruksforvaltningen i vår region. Følg med i nyhetsbrevene fremover for program og mer informasjon.  

Vi overnatter på Quality Hotel Leangkollen i Asker, og samles til en tre-retters middag på kvelden, med godt innslag av lokale råvarer. 

Vi har en begrensning på 75 deltakere, med overnatting.  


Vi har åpnet for påmelding 

Du melder deg på via skjemaet under. Ved påmelding kan du velge mellom å få tilsendt faktura som EHF, PDF eller e-post. Husk å ha betalingsinformasjon klar ved påmelding. Du kan betale online (kort) eller velge faktura. Det er også mulig å melde på flere deltagere samtidig. 

Påmeldingen er bindende, og ved endringer/avmelding etter 29. april, må dere dekke faktiske kostnader knyttet til oppholdet. 

Dersom du uteblir fra samlingen, vil ikke deltageravgiften bli refundert. 

Ansatte hos Statsforvalteren: Velg klasse/kategori "Ansatt Statsforvalteren (internfaktureres)" og "Online betaling" når dere melder dere på.


Transport 

Det blir felles busstransport, med oppstart i Asker sentrum/Asker stasjon.  

Vi sender nærmere informasjon om sted for parkering av private biler og påstigning på bussene til de påmeldte. 

 


Statsforvalteren skal være kompetansesenter for kommunene på landbruk gjennom formidling av nasjonal politikk og bevisstgjøring av kommunenes rolle og ansvar med vekt på forvaltning og kontroll av økonomiske og juridiske virkemidler. 

Samlingen skal inspirere og gi faglig oppdatering, kompetanseheving, bidra til likebehandling og være en nettverksarena for kommuneansatte og andre med oppgaver innen landbruket i Oslo og Viken. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon