Kommunesamling for landbruk 2023

Vi har gleden av å invitere kommunal landbruksforvaltning og andre som jobber for landbruket i Oslo og Viken til kommunesamling 1. - 2. februar 2023 på Quality hotel Fredrikstad.

Hovedmålet med samlingen er å gi forvaltningen verktøy de kan bruke i arbeidshverdagen sin.

 

På programmet

Begge dager vil foregå innendørs, og det meste av programmet er felles.

Det blir festmiddag på kvelden. Vi kan love godt innslag av lokale råvarer.

Program er under arbeid, og vil bli lagt ut så fort som mulig.

 

Vi har åpnet for påmelding

Vi har tatt i bruk deltager.no for alle våre arrangementer med kursavgift. Ved påmelding kan du velge mellom å få tilsendt faktura som EHF, PDF eller e-post. Husk å ha betalingsinformasjon klar ved påmelding - du kan betale online (kort) eller velge faktura. Du kan melde på flere deltagere samtidig.

Du melder deg på samlingen ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Påmeldingsfrist er 23. desember 2022.

Påmeldingen er bindende og ved endringer/avmelding etter 31. desember faktureres faktiske kostnader knyttet til oppholdet.
Dersom du uteblir fra samlingen, faktureres kurs og opphold 100 %.

 

Transport

Hotellet ligger sentralt i Fredrikstad med gangavstand til kollektivknutepunkt med jernbane og buss, og vi oppfordrer de som kan til å reise kollektivt. Det er gratis parkering i Apenesfjellet, også i gangavstand fra hotellet.

Adresse til hotellet: Quality hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, 1607 Fredrikstad.

Les mer om hotellet.

 

Om stedet

Fredrikstad har 83 193 innbyggere. Østlandets tredje største by og Norges sjuende største kommune målt i antall innbyggere.

I pausen mellom fagprogram og middag den 1. februar kan de som ønsker utforske Fredrikstad på egenhånd. Vi kan anbefale å ta den elektriske ferga over elva for en rusletur i Gamlebyen. Ferga er forøvrig gratis å reise med! Gamlebyen ble grunnlagt i 1567 av Kong Frederik II. Gamlebyen regnes i dag som Nordens best bevarte festnings by. Les mer på visitfredrikstadhvaler.com 

 

Vi gleder oss til å se deg!

 


Statsforvalteren skal være kompetansesenter for kommunene på landbruk gjennom formidling av nasjonal politikk og bevisstgjøring av kommunenes rolle og ansvar med vekt på forvaltning og kontroll av økonomiske og juridiske virkemidler.

Samlingen skal inspirere og gi faglig oppdatering, kompetanseheving, bidra til likebehandling og være en nettverksarena for kommuneansatte og andre med oppgaver innen landbruket i Oslo og Viken.Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon