Sporkurs for nybegynnere 31 okt. og 1 nov

Sporsøk er noe du kan lære alle hunder. Det betyr at du lærer hunden å følge en bestemt lukt på marken. Du kan lære hunden din å følge menneskespor, blodspor, viltspor m.m. Å følge spor er en fantastisk øvelse for hunden. Den får brukt sine sanser og lyster. Og ikke minst er det fin mental trening for hund og eier.

Dette kurset er lagt opp for deg som er nybegynner og som har lyst til å lære å gå spor med hunden din. Du lærer å legge spor og å gå sporet sammen med hunden din.

Instruktører er Anne Weien Halvorsen og Eli Gabrielle Borchsenius.

Anne er aktiv i Norske Redningshunder (NRF) og har lang erfaring fra ulike typer av søks- og sporarbeid med hund. Hun har trent spor og søk med ulike hunderaser blant annet schæfer og australsk gjeterhund. Eli har lang erfaring med sporsøk, både menneskespor og blodspor. Eli har trent sporarbeid med dachs og welsh springer spaniel. Både Anne og Eli har deltatt i en rekke sporkurs under ulike instruktører. De har også ansvaret for Asker Hundeklubbs fellestreninger med spor som arrangeres annenhver onsdag ettermiddag på Dikemark.

Har du spørsmål, kontakt Anne 920 40 327 eller Eli 909 34 511.


Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet